Refi Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Caute, Mám následující problém. Když vyjedu tak se mi motor dokáže ohřát max na 80 °C a pokud jedu z kopce a necham vyřazeno a nebo necham zařazenou rychlost či jen stojim na místě chvilku tak mi ručička klesá jakoby se motor chladil. Zkoušel jsem vyměnit termostat ale tím to nebylo... problém je pořád stejný. Poradíte čím by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demolischnmen Vloženo 21. Únor 2010 Sdílet Vloženo 21. Únor 2010 Caute, Mám následující problém. Když vyjedu tak se mi motor dokáže ohřát max na 80 °C a pokud jedu z kopce a necham vyřazeno a nebo necham zařazenou rychlost či jen stojim na místě chvilku tak mi ručička klesá jakoby se motor chladil. Zkoušel jsem vyměnit termostat ale tím to nebylo... problém je pořád stejný. Poradíte čím by to mohlo být ? Ja mam ten samy problem to j tim ze je zima zkus to trochu vice vytacet a uvidis jak teplota poroste nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ahoj, je to běžný jev u tohoto motoru.. Zase, ale nehrozí, aby se v létě přehřál Já jsem minulou zimu dokonce zkoušel zakrýt částečně chladič, ale výrazný efekt to nemělo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Dělá mi to to samé... Letošní zimu jsme celej chladič zakryl kartonem a je to o trochu lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V8 Mpower Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Musíš z kopce míň topit a do kopce zase víc. Jedině tak udržíš u fabie správnou teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) Začni topit až se ti zahřeje motor. Dal jsem před chladič karton a pokud hned netopíš tak je celkem rychle zahřátý a teplota už neklesá. To že ti z kopce bez kvaltu nebo sním klesá teplota je normální. Editováno: 23. Únor 2010, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Tak sem ho pořádně projel... 130 km.. z vypnutým i zapnutým topením... vytáčel sem ho... ale motor se proste neohrřál a teplota kolikrát i sama klesala.... nahoru dolu... termostat ok ... myslíte že by to mohlo být čidlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) Mě to dělá taky asi to bude čidlo. Motor se mě ohřeje, potom ručička spadne, za chvilku jde zase nahoru. Editováno: 28. Březen 2010, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 To jste mne uklidnili.Ja myslel, ze se mi neco potentilo, ale jak to sleduji, je to zrejme naprosto bezny jev u techto motoru v zime jaka letos byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Vyměn termostat,bezný to není!!!!!!!Nedovíra!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.