Publikováno Únor 24, 201015 r Mám problém u dveří řidiče zachroupalo a fakt hustě se zamotalo lanko do ozubenýho kolečka u motorku...dveře sem v -10 musel lehce vykuchat abych zvednul okno ale musel sem ho i vytrhnout z vodících lišt!všechny šrouby sem dal do pr.. ale zbyly tam 4 na který nemám..černý..rovná hlava tvar kolečka?!co to je..?přes ně sem dal nedošel..ví někdo..???? Co mě víjde líp koupit celý nový vrata..nebo skelet a nastrojit ho?!Fakt nevim Díky za radu!! a ještě přestala mi fungovat dálka...mužu koupit ovladače a nechat nahrát?!nebo musim rozebrat palub. abych se podíval na výrobce mozku dálky a podle něj,,,, Fakt nevim... díky všem
Únor 24, 201015 r Já myslím,že musíš demontovat celej plech co je pod tapecem-tzv.nosič agregátů.Potom se to musí koupit jako celý díl.Je to vlastně ten velký plech,na kterým je přinýtovaný mechanismus stahování okna bez motorku.Co si tak vzpomínám na O I to stojí kolem 1500Kč a je to docela hra to vyměnit.Když jsem to dělal poprvé tak jsem se u toho docela vysypával. Musíš dát bacha abys tam něco neulomil.Povolit sklo,dem.zámek dveří,odpojit táhlo od vnější kliky,kabely,myslím že i ten konektor ve sloupku karosérie a vytáhnout opatrně celý nosič agregátů dveří ven.Tento postup platí u F I nebo passat 3C a myslím že to bude stejný nebo hodně podobný.
Únor 24, 201015 r Autor To je vončo...dát bacha abych něco neulomil...to už právě proběhlo!!Je to jak popisuješ plech a na něm motorek a z vnitřku lišty atd... jenže ja nemužu sundat ten plech?! hvězdička to neni imbus všechno sem skusil jen 4šrouby a že by to byli nejty?! to snad nééé..já to dyžtak nafotim.. at se to líp vokoukne...
Únor 25, 201015 r To je vončo...dát bacha abych něco neulomil...to už právě proběhlo!!Je to jak popisuješ plech a na něm motorek a z vnitřku lišty atd... jenže ja nemužu sundat ten plech?! hvězdička to neni imbus všechno sem skusil jen 4šrouby a že by to byli nejty?! to snad nééé..já to dyžtak nafotim.. at se to líp vokoukne... Určo to bude přinýtovaný
Únor 26, 201015 r Ten mechanismus stahování je tam na tom plechu přinýtovaný.Jaký šroubky?Nejsou tam náhodou torxy?tzv.hvězdičky? Potom ještě musíš povolit zámek,co je z boku na dveřích-tam je tuším XZN,tzv.tisícihran a odpojit táhlo od venk.kliky.Pokud nemáš speciální nářadí-myslím torx,xzn,tak s tím nic nenaděláš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.