Lukáš Krejčí Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Dobrá den, Včera jsem měnil přední část výztuhy FELICIE rv. 99. Omylem jsem si však zabouch kapotu, a ta momentálně nejde otevřít, nevyskočí pojistka. Povedlo se mi odmontovat světla, tudíž se ze zadu k zámku dostanu, ale nenašel jsem způsob, jakým ho otevřít. Proto prosím o radu, jak tento zámek otevřít v této situaci, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ked dosiahneš po zamok tak je už dobre. Pozri jeden obrazok zamku napriklad na škoda autodily a mal by si tam vidieť kde je lanko zakapčane a to potiahneš. Ale nech ti pomahaju stlačať kapotu aby lahšie otvoril zamok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krejčí Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ked dosiahneš po zamok tak je už dobre. Pozri jeden obrazok zamku napriklad na škoda autodily a mal by si tam vidieť kde je lanko zakapčane a to potiahneš. Ale nech ti pomahaju stlačať kapotu aby lahšie otvoril zamok. Dosáhnu na lanko od spodního zámku, ale když za něj zatáznu, nic se neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 To stredove lanko ťahaš nie vonkajšiu špiralu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krejčí Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 To stredove lanko ťahaš nie vonkajšiu špiralu. Prostě mi to nijak nejde. Ten zámek drží v tom spodmí dílu ne za hák, ale kdesi dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.