lada Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 kolik vam ukazuje palub.p. pri plne nadrzi km na dojeti??Tedy kdyz vam to pocita z prumerne dlouhodobe spotreby.Mam 1.4 16v 74 kw a na plnou mi to ukazuje 550km Tak premeslim o koupi RS, ale to az nejdriv za rok dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 kolik vam ukazuje palub.p. pri plne nadrzi km na dojeti??Tedy kdyz vam to pocita z prumerne dlouhodobe spotreby.Mam 1.4 16v 74 kw a na plnou mi to ukazuje 550kmTak premeslim o koupi RS, ale to az nejdriv za rok dik za info pozeram ze rovnako zmyslame.Mne to ukazuje pri plnej nadrzi 600km dojazd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 hmm tak to jsi lepsi me to totiz pod 8l/100km nejde nevim cim to je a to jezdim i ekonomicky.Mam tam akorat sport vyfuk a vzduch. vlozku do filtru jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Nevím, kolik to může ukázat u RS ale u 1.9 TDI při dlouhodobý spotřebě pod 4.2 l to ukazuje 1050 km a při 4.0 l/100km a naplněný nádrži až po hrdlo dokonce jde i na 1115 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 kolik vam ukazuje palub.p. pri plne nadrzi km na dojeti??Tedy kdyz vam to pocita z prumerne dlouhodobe spotreby.Mam 1.4 16v 74 kw a na plnou mi to ukazuje 550kmTak premeslim o koupi RS, ale to az nejdriv za rok dik za info tak to si radši kup nějakou větší nádrž, nemusíš hned kupovat FRS, ušetříš si tak alespoň 200 prutů Mě ukazuje 1,4/74kW při plné (ale "nepřetankované") nádrži tzn. na 45 litrů dojezd cca 680 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 hmm to musi bejt nadhera natankovat tak za 1200 a ujet stim 1100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 hmm to musi bejt nadhera natankovat tak za 1200 a ujet stim 1100km jj, to je, ale ta počáteční investice byla dost vysoká (475.000,- - leasing na 3 roky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Mě ukazuje těsně pod 1000km, ale v reálu se dá v létě přes 1100 (tankuju jen do prvního vypnutí pistole). Bohužel mi pp přeměřuje a tak to počítá z 4,2l místo ze skutečné dlouhodobé spotřeby, která je nižší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 No ale to má potom to 1,4/74 pomerne veľkú spotrebu. Ja som s 2,0 behal dlhodobo so spotrebou tesne nad 7,8. A s klimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 průměr po dobu cca 2100km 6.7L (hlavně Praha, tak proto) a dojezd na plnou bez přelévání cca 700km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 bez pretankovani dojezd asi 950....dlouhodoby prumer osciluje mezi 4.9 a 5.1....ale to je v lete .)v zime o litr vice a dojezd tak 750 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 průměr po dobu cca 2100km 6.7L (hlavně Praha, tak proto) a dojezd na plnou bez přelévání cca 700km Ty mi rekni, jak to delas Ja po Plzni neustale kolem 8-10l/100km. Ale priznavam se, ze mi to neda a trosicku ji prohanim - a taky dost kratky trasy, typicky 5-12 km v prumeru 4×denne plus nejaky delsi - Plzen - Praha a jine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 průměr po dobu cca 2100km 6.7L (hlavně Praha, tak proto) a dojezd na plnou bez přelévání cca 700km Ty mi rekni, jak to delas Ja po Plzni neustale kolem 8-10l/100km. Ale priznavam se, ze mi to neda a trosicku ji prohanim - a taky dost kratky trasy, typicky 5-12 km v prumeru 4×denne plus nejaky delsi - Plzen - Praha a jine... Me by to taky zajimalo=))Ja kdyz litam tady u nas po meste a vesnicich tak kolem 7 litru, jinak dalnice kol 9l=))A pred 14 dny si znama koupila taky FRS , predtim mela tdi oktu a hned me volala jestli to neni zkazene, ze to zere jak cert=)))Jinak dlouhodobou mam 7,5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 průměr po dobu cca 2100km 6.7L (hlavně Praha, tak proto) a dojezd na plnou bez přelévání cca 700km Ty mi rekni, jak to delas Ja po Plzni neustale kolem 8-10l/100km. Ale priznavam se, ze mi to neda a trosicku ji prohanim - a taky dost kratky trasy, typicky 5-12 km v prumeru 4×denne plus nejaky delsi - Plzen - Praha a jine... Me by to taky zajimalo=))Ja kdyz litam tady u nas po meste a vesnicich tak kolem 7 litru, jinak dalnice kol 9l=))A pred 14 dny si znama koupila taky FRS , predtim mela tdi oktu a hned me volala jestli to neni zkazene, ze to zere jak cert=)))Jinak dlouhodobou mam 7,5l. holt se umim ovládat kluci znám lidi, co po Práglu kočírujou FRS i za 5L, ale to už hraničí s Chocolouškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 holt se umim ovládat kluci znám lidi, co po Práglu kočírujou FRS i za 5L, ale to už hraničí s Chocolouškem Neni mozna - takovou spotrebu jsem tam videl asi jen dvakrat, kdyz jsem jel v noci z nejvyssiho bodu v Plzni do nejnizsiho domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Takze ma stredecni jizda:Vyjezd Frydek-Mistek ve 13h, smer Brno schuzka, pote Praha 2 schuzky, z Prahy do Bratislavy pres Brno samozrejme a pote zpet opet pres brno do Frydku-Mistku prijezd ted!!Ujeto 1054km, spotreba 8,2l, prum.rychlost 108km/h.Dojebany jsem jak sysel=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakk Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Já fakt žasnu! Máme dvě Fábinky v TDIčku a dlouhodobá spotřeba je u jedné 5,9 a druhé 6,1!!! Jedna krátká, druhá kombi. Upozorňuji, že už jsem starší pán, takže mám rád pohodovou jízdu, žádnou divočinu! Denně jezdím do práce 80km. Při natankování mi to ukazuje dojezd asi 780km... Že by byly obě rozbity?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já fakt žasnu! Máme dvě Fábinky v TDIčku a dlouhodobá spotřeba je u jedné 5,9 a druhé 6,1!!! Jedna krátká, druhá kombi. Upozorňuji, že už jsem starší pán, takže mám rád pohodovou jízdu, žádnou divočinu! Denně jezdím do práce 80km. Při natankování mi to ukazuje dojezd asi 780km... Že by byly obě rozbity?! Nezasni Asi bude rozdil v 74kw a 96kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakk Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já fakt žasnu! Máme dvě Fábinky v TDIčku a dlouhodobá spotřeba je u jedné 5,9 a druhé 6,1!!! Jedna krátká, druhá kombi. Upozorňuji, že už jsem starší pán, takže mám rád pohodovou jízdu, žádnou divočinu! Denně jezdím do práce 80km. Při natankování mi to ukazuje dojezd asi 780km... Že by byly obě rozbity?! Nezasni Asi bude rozdil v 74kw a 96kw Ale jo. Já žasnu jen nad čísly 4,9 a podobně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Já fakt žasnu! Máme dvě Fábinky v TDIčku a dlouhodobá spotřeba je u jedné 5,9 a druhé 6,1!!! Jedna krátká, druhá kombi. Upozorňuji, že už jsem starší pán, takže mám rád pohodovou jízdu, žádnou divočinu! Denně jezdím do práce 80km. Při natankování mi to ukazuje dojezd asi 780km... Že by byly obě rozbity?! Nezasni Asi bude rozdil v 74kw a 96kw Ale jo. Já žasnu jen nad čísly 4,9 a podobně.... Aha, jsem trouba, spatne jsme te pochopil V tom pripade jsme 2 co zasnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.