Josh123456 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No, tak to jsem zvědavý, kdo na to odpoví se svými zkušenostmi :-) snad se pánové dočkáme nějakého bližšího info o této pro mě vychytávce. -mají to i u nás nějaké fábie, co jsem viděl, ale moc jich neni a já nevim, jak na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 je to vadny brzdovy spinac a nie je to vychytavka. po jeho vymene sa toto prerazanie strati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nene, to nebude tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 jojo mne svietili krajne dve ledky tak tlmene a pri brzdeni vsetky poriadne. jedneho dna som nenastratoval po navsteve obchodu, lebo brzdove svetla v slnecnom dni zostali svieti po vypnuti motora a ja som si to nevsimol. ked som vymenil brzdovy spinac tak to prestalo. niekto v skodovke mi to vysvetloval, ze ak to svieti je to nejaky problem. nespecifikoval to presne iba na brzdovy spinac ale menoval viacero moznych pricin. /kostra, skrat.../ vagom sa to rozhodne nasavit neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 že by to byla nějaká problematická chyba u fábií? Nebo je to fakt jen shoda náhod, že jsem jich viděl min tři, co to měly....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Bez rozebrání LED světla svívení krajů nedocílíš - jinak by to udělat šlo snadno na oba způsoby + dotáhnout kablík od obrysovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no v skodovke vraveli ze je to proste nieco znaciace problem. mne sa to teda az tak nepaci, skor to tam rusi, ale sam tam take auto stretnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Pokud svítí slabě bezdůvodně, tak určitě jo...je tam mlaé napětí které tam být nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no a na margo toho si myslim ze to nikto neriesi rozobratim svetla a privedenim napatia na jednu vetvu. proste ze to nie je vylepsenie alebo tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 ok, tak fajn.. Já jsem právě myslel, jestli to neni nějaká doplńková funkce.... Kdyžtak si to nějak dodělám podle svýho v závislosti na parkovačkách v zadních světlech, ale díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 ja som prave patral ked mi to svietilo cim to je, meral, som, kostru som kontroloval, koleno s kablami k piatym dveram, ziarovky na brzdach a nakoniec klakol brzdovy spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Je to celkem zajímavé, protože to má docela na můj vkus "dost fábií", tak jsem myslel, jestli to neni nějaká doplńková funkce, která jde nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 neni to nič doplnkové stávalo sa to vtedy ked si dali namiesto žiaroviek LED žiarovky alebo boli obe brzdové vypálené. veď to skúste Inak ak to chceš aj bez výmeny za LED žiarovky, daj pri konektoroch na zadnych svetlach do serie s brzdovou žiarovkou nejaku 3A diodu len na skúšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 přesně takhle sem uvažoval, jelikož já Fábii nemám, ale kámoš to chtěl zjistit, tak mu to sdělím, jak to vlastně je. Díky všem za objasnění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 profor fakt :-D tak to čumim... zapojil jsem místo brzdových žárovek LEDky a už to svítilo jak vánoční stromeček :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 (editace) Podle schématu vedou do třetího brzdového světla dva vodiče a všechny žárovky jsou paralelně=musí svítit všechny stejně i při jakékoliv poruše brzdového spínače a pod.Musely by se elektricky oddělit ony krajní žárovky a napojit je třeba na osvětlení spz.Ale proč si komplikovat život s stk a pod.Určitě jim to bude vadit.Já mám na dodávce v třetím brzdovým zapojen obvod,který při brždění 3xblikne a pak se tepřiv rosvítí na trvalo.Celé to trvá 1 vteřinu.při dalším brždení opět 3x blikne a zůstane svítit do uvolnění brzdového pedálu.Na stk to odpojuju. Editováno: 6. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josh123456 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 A jak je to tedy udělaný o nových Octávek??? Tam to svítí zrovna tak a má jich to spousta-těžko budou mít všechny zrovna špatný brzdový spínač...? Nebo to myslíte mají taky nějak samodomo výrobou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Co já vím, tak asi při 10V svítí slabě ty krajní a při 12V a víc všechno naplno. Zřejmě nějaká chyba. Žeby to měly nové Octavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Vím, že se to tady řešilo, ale nemůžu to najít. Měl bych dotaz ne profíky eletrikáře: Jak se to dělá, že část brzdovýho světla svítí slabší intenzitou (viz foto) a při brždění na 100%. Fotky stojí za prd bo sem fotil po tmě a na rychlo Dneska sem to zas viděl na jedný fabče a chtěl bych to taky. Vím, že se to tady řešilo, ale nemůžu to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 najcastejsie sa toto udeje na FI vtedy, ked je vypalena brzdova ziarovka z dvoch hlavnych zadnych svetlometov, pripadne porucha na kabloch alebo v objimke ziarovky... potom sa mnohi domnievaju, ze ide o nejaky tuning... ide o to, ze sa do tretieho svetla dostava nejaky zbytkovy prud, ktory ziarovky nerozvieti, ale rozvieti diody v tretom svetle, kedze ziarovka je vypalena (jedna laebo dve)... mne sa to stalo vtedy, ked som mal obidve zadne ziarovky vypalene, ked som stlacil brzdu, naplno sa rozvietilo tretie svetlo, nic ine nesvietilo... ale je pravda, ze som to videl uz aj ako tuning, zevraj sa to da urobit... aj ked nejdem komentovat to, ze na co je to vlastne dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) neverím,že ty ako miestny GURU si to nemohol nájsť .. čo trebárs toto: http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 aaa, ja som si to teraz prestudoval, a je tam napisane, ze ked su obidve krajne ziarovky KO, stane sa presne toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) najcastejsie sa toto udeje na FI vtedy, ked je vypalena brzdova ziarovka z dvoch hlavnych zadnych svetlometov, pripadne porucha na kabloch alebo v objimke ziarovky.. Jenže jemu zadní světla- koncový a brzdový svítili normálně neverím,že ty ako miestny GURU si to nemohol nájsť .. Nějak blbě sem hledal, takže slučuju témata Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 mě se tohle stalo, když jsem do zadních svítilen strčil LEDkové žárovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 PRESNE TAK LEDKOVE ZAROVCKY A nejenom ze ti bude svitit na krajich brzdove svetlo ale taky rovnou trochu bude prosvicovat normalni brzda ve svetlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.