Host Guest Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Otviráni loketky jsem kupoval před týdnem ve škodovácký mototechně stálo to asi 67korun maj to tam normálně.Prej se to často láme. Citovat
Berry Vloženo 4. Červenec 2006 Vloženo 4. Červenec 2006 Já ho kupoval taky za těch 67 Kč. Musel jsem ho ale upravit pilníkem. Zkoušeli jsme asi 4, co měli na skladu. Nešel tak ani jeden kus. Ale zlaté české ručičky Citovat
Host Guest_karpe Vloženo 9. Červenec 2006 Vloženo 9. Červenec 2006 Sháním umělohmotný zajišťovací pantík otevírání loketní opěrky,poraďte. Citovat
culda Vloženo 9. Červenec 2006 Vloženo 9. Červenec 2006 nemáte někdo fotku opěry z RS ,prej je jiná Citovat
rej Vloženo 9. Červenec 2006 Vloženo 9. Červenec 2006 Umelohmotny pantik koupis normalne v dilech ve skodovce.Taky uz jsem mel tu cest Citovat
Host aka Vloženo 9. Červenec 2006 Vloženo 9. Červenec 2006 Sháním umělohmotný zajišťovací pantík otevírání loketní opěrky,poraďte. Taky se nedávno odporoučel. Cena za nový cca. 70Kč. Citovat
JasteR Vloženo 9. Červenec 2006 Vloženo 9. Červenec 2006 nemáte někdo fotku opěry z RS ,prej je jiná Loketka u ORS je stejna, tj treba jako u normal Elegance, nektere LaK meli jinou, jako maji treba audi. 1 Citovat
Hensel Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 culdiku měla by být stejna jen je kožená Citovat
culda Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 Dík ,ale ve škodovce mi řekli že tam je držák telefonu ,tak jsem chtěl názor znalců Citovat
JasteR Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 Dík ,ale ve škodovce mi řekli že tam je držák telefonu ,tak jsem chtěl názor znalců No ja mam z ORS MR03 a je tam klasika, akorat kozena, tu s tim drzakem na telefon, to mysleli prave tu jak se davala do nekterejch Lak Citovat
malasorte Vloženo 19. Červenec 2006 Vloženo 19. Červenec 2006 Tady je foto rozebrane operky, drzi to tam na takovych uchytech. Pri odpaceni se mi podarilo take jeden ulomit na prave strane. Na fotce je latka uz sundana a jsou tam vydet dirky po sponkach. Pri nacvaknuti to drzi dobre i s tim jednym ulomenym uchytem Citovat
barbarosa Vloženo 6. leden 2007 Vloženo 6. leden 2007 Všechny Vás zdravím. Sehnal jsem si loketní opěrku, ale nevím přesně jak jí nainstalovat. Musí se sundat celý středový plast a přišroubovat k ruční brzdě. Nemám k tomu žádné speciální šrouby, tak doufám, že nebudou třeba. Taky nevím jak sundat plast ruční brzdy, abych jej nepoškodil. Pokud někdo toto řešil prosil bych úplně podrobný a přesný popis instalace, jako pro blbce nebo bych uvítal pomoc, jsem z Prahy. Citovat
lukash Vloženo 6. leden 2007 Vloženo 6. leden 2007 Všechny Vás zdravím. Sehnal jsem si loketní opěrku, ale nevím přesně jak jí nainstalovat. Musí se sundat celý středový plast a přišroubovat k ruční brzdě. Nemám k tomu žádné speciální šrouby, tak doufám, že nebudou třeba. Taky nevím jak sundat plast ruční brzdy, abych jej nepoškodil. Pokud někdo toto řešil prosil bych úplně podrobný a přesný popis instalace, jako pro blbce nebo bych uvítal pomoc, jsem z Prahy. Sundáš jenom kousek... pokračuj zde... http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/loketniOperka.htm Citovat
sr5 Vloženo 14. leden 2007 Vloženo 14. leden 2007 Ahoj otevřel jsem loketní opěrku a uletěly mi ty banty co drží to víko. Jde to vyměnit nebo jak to spravit? Dík Citovat
Octavinek Vloženo 14. leden 2007 Vloženo 14. leden 2007 Ahoj otevřel jsem loketní opěrku a uletěly mi ty banty co drží to víko. Jde to vyměnit nebo jak to spravit? Dík No já to opravoval tím že jsem si ohl kus plechu po vzoru toho plastového, a jako kolíček použil kus tyčky a zavařil, měl jsem upadlou jen jednu , tu jsem tedy celo uřízl a přišrouboval na její místo můj výtvor! Drrží to!! Citovat
Mr.Tom Vloženo 6. Květen 2007 Vloženo 6. Květen 2007 Zdravím, chtěl bych odstranit (nějaký spalíček nebo něco podobného) v přední loketní opěrce, ale nevím jak to rozebrat. Nerad bych něco ulomil...zkoušel jsem to ale nevím jak. Majitel přede mnou tam měl nejspíš něco přišroubované? Díky...foto v příloze Citovat
remus1 Vloženo 8. Květen 2007 Vloženo 8. Květen 2007 Jestli to dobře chápu tak chceš sundat vrchní očalouněný díl. Jestli jo tak mrkni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&start=50. Citovat
culda Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 no tak já jí podle toho návodu do dneška nesundal ,prostě to nejde dolu ,porádí někdo a napíše se podrobný postup ? Citovat
Bart246 Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 Já jsem ji sundal nejdříve jsem se trochu bál, ale je potřeba začít zepředu. Jeden "cvok" povolí a pak to jde skoro samo. Citovat
UdaWhite Vloženo 9. Květen 2007 Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Znáte někdo toto? Přijde mi to docela rozumný peníz...http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=1447 Editováno: 9. Květen 2007, autor: UdaWhite Citovat
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Vloženo 10. Květen 2007 No já nevím, mě se to moc nelíbí, origo je prostě origo. A ještě jsem nepšišel na to, jak se to tam má přimontovat. Origo má takouvou trojnožku, nevím jak bych tam narval tohle. Citovat
armos Vloženo 2. Září 2007 Vloženo 2. Září 2007 Cau, jak by vypadala a jestli by sla na O1 tahle operka ? Neni to moc levny ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.