Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Otviráni loketky jsem kupoval před týdnem ve škodovácký mototechně stálo to asi 67korun maj to tam normálně.Prej se to často láme.

Vloženo

Já ho kupoval taky za těch 67 Kč. Musel jsem ho ale upravit pilníkem. Zkoušeli jsme asi 4, co měli na skladu. Nešel tak ani jeden kus. Ale zlaté české ručičky -_-

Host Guest_karpe
Vloženo

Sháním umělohmotný zajišťovací pantík otevírání loketní opěrky,poraďte.

Vloženo
Sháním umělohmotný zajišťovací pantík otevírání loketní opěrky,poraďte.

Taky se nedávno odporoučel. Cena za nový cca. 70Kč.

Vloženo
Dík ,ale ve škodovce mi řekli že tam je držák telefonu ,tak jsem chtěl názor znalců :D

No ja mam z ORS MR03 a je tam klasika, akorat kozena, tu s tim drzakem na telefon, to mysleli prave tu jak se davala do nekterejch Lak ;)

Vloženo

Tady je foto rozebrane operky, drzi to tam na takovych uchytech. Pri odpaceni se mi podarilo take jeden ulomit na prave strane. Na fotce je latka uz sundana a jsou tam vydet dirky po sponkach. Pri nacvaknuti to drzi dobre i s tim jednym ulomenym uchytem

DSC00142.JPG

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Všechny Vás zdravím. Sehnal jsem si loketní opěrku, ale nevím přesně jak jí nainstalovat. Musí se sundat celý středový plast a přišroubovat k ruční brzdě. Nemám k tomu žádné speciální šrouby, tak doufám, že nebudou třeba. Taky nevím jak sundat plast ruční brzdy, abych jej nepoškodil. Pokud někdo toto řešil prosil bych úplně podrobný a přesný popis instalace, jako pro blbce nebo bych uvítal pomoc, jsem z Prahy.

Vloženo
Všechny Vás zdravím. Sehnal jsem si loketní opěrku, ale nevím přesně jak jí nainstalovat. Musí se sundat celý středový plast a přišroubovat k ruční brzdě. Nemám k tomu žádné speciální šrouby, tak doufám, že nebudou třeba. Taky nevím jak sundat plast ruční brzdy, abych jej nepoškodil. Pokud někdo toto řešil prosil bych úplně podrobný a přesný popis instalace, jako pro blbce nebo bych uvítal pomoc, jsem z Prahy.

Sundáš jenom kousek... pokračuj zde...

http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/loketniOperka.htm

Vloženo
Ahoj otevřel jsem loketní opěrku a uletěly mi ty banty co drží to víko. Jde to vyměnit nebo jak to spravit? Dík :)

No já to opravoval tím že jsem si ohl kus plechu po vzoru toho plastového, a jako kolíček použil kus tyčky a zavařil, měl jsem upadlou jen jednu , tu jsem tedy celo uřízl a přišrouboval na její místo můj výtvor! Drrží to!! :t

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, chtěl bych odstranit (nějaký spalíček nebo něco podobného) v přední loketní opěrce, ale nevím jak to rozebrat. Nerad bych něco ulomil...zkoušel jsem to ale nevím jak. Majitel přede mnou tam měl nejspíš něco přišroubované? Díky...foto v příloze :help:

post-5137-1178449980_thumb.jpg

Vloženo

No já nevím, mě se to moc nelíbí, origo je prostě origo. A ještě jsem nepšišel na to, jak se to tam má přimontovat. Origo má takouvou trojnožku, nevím jak bych tam narval tohle.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...