nuchtala Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jaké máte zkušenosti s tímto rádiem.Mám repro Hertz DSK 165 vpředu a vzadu Hertz 130.Ted je za rozumnou cenu 3700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Pokud máš nějakou výhodnou nabídku na toto rádio tak nemusíš mít obavy z přehmatu.Jen je to loňský model.Místo něj je DXZ468RMP(5490,-) nebo model s USB DB568USB(5490,-) a pak je velká mezera a je tam DXZ668RMP (10990,-)Ty Hertz jsou na rádio dobrá volba budeš spokojený. Ten Clarion je za 3700????Stál 7490,- tak honem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 jj.na pixmanii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 osobne bych se nebal jit do jakehokoliv radia clarion, jejich dlouholete zkusenosti jsou k nezaplaceni mam take clarion, sice model dva roky stary, ale v te dobe patril mezi spicku ( jako jeden z mala mel 24bitovy prevodnik, jestli si to spravne pamatuji, nemuzu ho najit na netu ) a ve spojeni se seriovymi repro je vysledny zvuk vice nez krasny, to radio vyzdime z repro maximum .. tak pocitam, ze by to takhle melo byt uz u vsech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 S objednáváním na "pixmania" POZOR!Nejen že budeš těžko uplatňovat případnou záruku, ale i poštovné plus převod valut není zanedbatelné.Já bych osobně raději připlatil a koupil to u nejbližšího prodejce. Dostali jsme echo od Basys (Pioneer) že nemáme poskytovat manuály (dostaneš je cizojazyčný)a pod. na výrobky zakoupené u tohoto prodejce.Doporučuji postupovat velmi opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 S objednáváním na "pixmania" POZOR!Nejen že budeš těžko uplatňovat případnou záruku, ale i poštovné plus převod valut není zanedbatelné.Já bych osobně raději připlatil a koupil to u nejbližšího prodejce.Dostali jsme echo od Basys (Pioneer) že nemáme poskytovat manuály (dostaneš je cizojazyčný)a pod. na výrobky zakoupené u tohoto prodejce.Doporučuji postupovat velmi opatrně. Já mám autorádio koupený v "pixmania" a vše bezproblémů. Záruku mužeš uplatňit aspoň u Sony to tak je, i unás. Návod jsem dostal anglicky, ale stáhnul jsem si ho ze stránek sony. Takže bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Právě jsem se díval na jejich stránky a musím říct že ceny jsou dobrý.Jen mi tam nepasuje to placení předem.Jak jsi to praktikoval?Za jak dlouho ti přišlo zboží?Kolik jsi platil za poštovný?Mají tam uvedenmo od 251,-.Já tuto osobní zkušenost nemám a informace mám jen spostředkované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 jo.poštovné je 250 + 3 stovky ten převod.takže mě vyjde na 4350kč.ale i tak je to dobrá cena,myslím.dnes sem jim poslal peníze,tak jsem zvědavý kdy to přijde.pak napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 proč posíláš peníze napřed...... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no jinak to na pixmanii nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Nóóóó, tak to je asi pro silnější nátury...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 tak dnes to konečně přišlo.zitra zapojím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 proč posíláš peníze napřed...... ??? aby dostal zbozi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.