Publikováno Březen 25, 201015 r Takze nesviti mi levy xenon. VAG pise: 4 Nalezeny chyby: 01539 - Svetlomety nebyly kalibrovany 35-00 - - 65535 - rid.jedn. vadna 00-00 - - 00496 - Snimac svetle vysky vpredu 07-00 - signal prilis nizky 01345 - Zazehovy modul plynove vybojky (N195) 27-00 - nesmyslny signal koupil jsem tu pouzitou RJ s tim, ze nevi jestli funguje. Vymenil jsem a nic...porad to same...tak jsem objednal uplne novou a zase nic!!! Je nekdo ochoten mi to opravit (moravskoslezsky kraj - do prahy nejedu )? Nebo aspon poradit? Nejhorsi je, ze se mi blizi technicka kontrola a tam me ...
Březen 27, 201015 r Tak to se na mě nezlob, ale seš blázen měnit xeny za klasiku, třeba bude někde problém ve vedení nebo něco podobnýho, jednotkou to asi nebude když ti to u třech ukazuje to stejný. A myslím že někde tam u tebe je třeba Vaša nebo Cosby.
Březen 28, 201015 r Autor ja bych stejne potreboval ty svetla repasovat nebo koupit novy...uz je ale nechci resit...
Březen 28, 201015 r dle mého názoru výjde levnějc repasovat světla a nechat to opravit, než kupovat světla nová, pak svorkovnice, dodělat ovládání na kolečko, tahání drátů, pinování.... stačí navštívit někoho, kdo ví, co dělá, třeba na Moravě VAša z Prostějova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.