Přejít na obsah

Nabídka od Škody: litý disk+pneu zdarma

RBR

Doporučené příspěvky

Dostal jsem do schranky nabídku od dealera Škody na kompletní kolo (litý disk SPRINT + pneu Continental 185/60R14) za 2405 bez DPH. V případě nákupu celé sady disků 15% sleva. Jedná se opravdu o výhodnou nabídku, nebo pouze doprodávají neprodejné disky? Chci nahradit původní pneu 165/70 i s diskem a tak se mi nabídka docela líbí. Zatím jsem měl z důvodu ceny vyhlídnutý pouze plechový disk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nabídka přišla od DC auto (Děčín). Když jsem k nim volal, o letákové akci nic nevěděli. Když jsem jim četl co je na letáku, tak tvrdil že by to mělo platit a že se jedná o akci Škodovky (kromě disku pro Fabii je tam i Octavia a Superb). Brácha kupoval podobný komplet v obdobný ceně loni na jaře. Bylo to ale podáváno jako doprodej a ne akce. Na stránkách Škoda-auto jsem nic nenašel.

Odkaz ke komentáři

Na leták jsem už čmáral, ale i tak ho zkusím zítra oskenovat. Asi jsem ale chybně pochopovil tučný text slevy 15% za celou sadu. Nyní myslím, že další sleva je myšlena pouze na středové krytky a ne na celá kola (asi mé přání bylo silnější než zkutečnost). Bohužel mi to prodejce po telefonu nebyl schopen hned vyvrátit. Jenom tvrdil, když je to tam napsáno, tak to bude platit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...