RBR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Dostal jsem do schranky nabídku od dealera Škody na kompletní kolo (litý disk SPRINT + pneu Continental 185/60R14) za 2405 bez DPH. V případě nákupu celé sady disků 15% sleva. Jedná se opravdu o výhodnou nabídku, nebo pouze doprodávají neprodejné disky? Chci nahradit původní pneu 165/70 i s diskem a tak se mi nabídka docela líbí. Zatím jsem měl z důvodu ceny vyhlídnutý pouze plechový disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Když už chceš měnit kola tak dej 15´disky + pneu 195/50 R15 ať to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ta cena bude asi dobra ,ktere zastoupeni Skodovky to nabizi diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBR Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nabídka přišla od DC auto (Děčín). Když jsem k nim volal, o letákové akci nic nevěděli. Když jsem jim četl co je na letáku, tak tvrdil že by to mělo platit a že se jedná o akci Škodovky (kromě disku pro Fabii je tam i Octavia a Superb). Brácha kupoval podobný komplet v obdobný ceně loni na jaře. Bylo to ale podáváno jako doprodej a ne akce. Na stránkách Škoda-auto jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no prave na strankach Skody nic neni a kdyz jsem se ptal u nas v Pardubicich ve Skodovce tak pod 3000kc za komplet 1 kola nic neni, ninimalne 3600kc za 1 kolo, 14". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 šlo by naskenovat ten leták a ukázat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBR Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Na leták jsem už čmáral, ale i tak ho zkusím zítra oskenovat. Asi jsem ale chybně pochopovil tučný text slevy 15% za celou sadu. Nyní myslím, že další sleva je myšlena pouze na středové krytky a ne na celá kola (asi mé přání bylo silnější než zkutečnost). Bohužel mi to prodejce po telefonu nebyl schopen hned vyvrátit. Jenom tvrdil, když je to tam napsáno, tak to bude platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Ta cena bude asi dobra ,ktere zastoupeni Skodovky to nabizi diky. ty jsi Pardubák? Já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host fyk77 Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 loni v lete jsem kupoval v akci orig alu kola 15 (CCR400001) na fabii + pneu dunlop (195/50 R15) za 3700 / 1 ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 to:TomasB -ano jsem z okoli Pce a koukal jsem ze mame i ve stejny rok i mesic narozeniny dobry ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 to:TomasB -ano jsem z okoli Pce a koukal jsem ze mame i ve stejny rok i mesic narozeniny dobry ne... A nejste dvojčata? Nedívali jste se?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.