Květen 13, 200619 r Autor Tak tak pismenka jsou jak uz bylo napsano. Buhuzel jsem nesenal U ze Superba, ale to v vypada jako U,takze jestli casem sezenu, tak to prelepim.
Květen 13, 200619 r To ti jako neprodali U, nebo jsi v noci na parkovisti nenasel zadneho Superba z ktereho to seskrabnout.
Květen 13, 200619 r Autor To ti jako neprodali U, nebo jsi v noci na parkovisti nenasel zadneho Superba z ktereho to seskrabnout. Samotne U se neprodava, vzdycky ty celky za mooc penez. Ja to mam z skoda lakoven, kde se tam obcas najde. Ale Superba tam jeste asi nemeli, ci co . . .
Květen 13, 200619 r To ti jako neprodali U, nebo jsi v noci na parkovisti nenasel zadneho Superba z ktereho to seskrabnout. Samotne U se neprodava, vzdycky ty celky za mooc penez. Ja to mam z skoda lakoven, kde se tam obcas najde. Ale Superba tam jeste asi nemeli, ci co . . . No nevím, co je v tomto případě pojem "moc peněz", ale ve Škoda dílech chtějí za nápis "FABIA" cca 220,- Kč a to i se štítkem motorizace.
Květen 14, 200619 r Autor To ti jako neprodali U, nebo jsi v noci na parkovisti nenasel zadneho Superba z ktereho to seskrabnout. Samotne U se neprodava, vzdycky ty celky za mooc penez. Ja to mam z skoda lakoven, kde se tam obcas najde. Ale Superba tam jeste asi nemeli, ci co . . . No nevím, co je v tomto případě pojem "moc peněz", ale ve Škoda dílech chtějí za nápis "FABIA" cca 220,- Kč a to i se štítkem motorizace. No ale kdyz si to spocitas do kompletu, tak to mas Felicie - 220,- Octavia 220,- Superb 220,- celkem = 660,- Kč No pro me je to celkem dost penez, ale pro nektere asi ne ,
Květen 22, 200619 r Autor pekny ....taky jsem chtel hodit napis BOBIK, ale K je neresitelny problem...... Jo s tema K je to napitel, Aspon ze je tady to C, ale jen v necem to vyzni dobre. . . .
Květen 22, 200619 r udelat K ze 3 I uz me napadlo, ale asi by to nebylo ono... musim pockat, az Skodovka vymysli nazev autu s pismenem K...
Květen 22, 200619 r Autor v cem je K neresitelne??? co treba udelat z I nebo I+C Neni to ono, nevypada to jak by melo a jeste jsem vymyslel to nejak rezat z neco a prilepovat k sobe, ale do tech spoju by pak sla necistota a nebylo by to ono . . tak je to aspon jak z fabrici
Květen 22, 200619 r pro predstavu, jak vypada K pomoci I a C .. snad to majiteli prekrasneho stroje, nebude vadit
Květen 23, 200619 r zdravim kluciii .. taky jsem dnes pojmenoval svou fabulku,nese me jmenu upresneno muj nick tady na foru .. jsem spokojen ..
Květen 25, 200619 r 2Bajdík: Joo máš to pěkné Ladiku,to jedine tvou zasluhou .. ale diky za pochvalu ..
Květen 25, 200619 r pekny ....taky jsem chtel hodit napis BOBIK, ale K je neresitelny problem...... Jak to ? Tak si to tam dej z OKTAVIA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.