Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kupoval jsem pneu Bridgestone ER 300 Turanza, na disku jsou nasazený tak, že z venku, když na to koukám, je tam OUTSIDE (což by mělo být dobře). Nicméně tak jak jsem to tam nandal, jsou ty vzorky na dvou kolech jinak. Resp. Ty drážky, vlnky, který jsou vlevo (viz obrázek) jsou vždy "vevnitř", ale jak je na obrázku vidět, tak ty drážky zvenku směřujou jakoby dolu, ale takhle mám dvě, druhý dvě jdou nahoru, je v tom nějaký rozdíl, nebo je důležitý, že jsou OUt a IN? Díky

Vloženo

Mám to taky tak u těch samých pneu a nespozoroval jsem žádné problémy (i když jsem jel ve velmi silném dešti, tak ty pneu odváděli svou práci na výbornou), takže je to asi normální ;)

Vloženo

U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě :palec2: . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku :excl:

Vloženo

Tak na to sem včera koukal taky vypadalo to jak kdybych měl všechny gumy levý a po tom sem kouknul na bráchovo kola a má to bodobně tudíž každou stranu jinak. Prostě to tak musí bejt a důležitý holt je že nápis OUT nebo OUTSIDE je zvenčí.

Vloženo

U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě :palec2: . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku :excl:

NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík

Vloženo

NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík

Vzhledem k tomu, že jsi žádný obrázek nenahrál tak můžem jen domýšlet lol . Ale jak bylo napsáno: OUTSIDE = ven = směrem od auta; a víc neřešit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...