misa.jazz Vloženo 28. Březen 2010 Vloženo 28. Březen 2010 Kupoval jsem pneu Bridgestone ER 300 Turanza, na disku jsou nasazený tak, že z venku, když na to koukám, je tam OUTSIDE (což by mělo být dobře). Nicméně tak jak jsem to tam nandal, jsou ty vzorky na dvou kolech jinak. Resp. Ty drážky, vlnky, který jsou vlevo (viz obrázek) jsou vždy "vevnitř", ale jak je na obrázku vidět, tak ty drážky zvenku směřujou jakoby dolu, ale takhle mám dvě, druhý dvě jdou nahoru, je v tom nějaký rozdíl, nebo je důležitý, že jsou OUt a IN? Díky Citovat
Konny Vloženo 28. Březen 2010 Vloženo 28. Březen 2010 Mám to taky tak u těch samých pneu a nespozoroval jsem žádné problémy (i když jsem jel ve velmi silném dešti, tak ty pneu odváděli svou práci na výbornou), takže je to asi normální Citovat
lucky.jack Vloženo 28. Březen 2010 Vloženo 28. Březen 2010 U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku Citovat
Riper Vloženo 28. Březen 2010 Vloženo 28. Březen 2010 Tak na to sem včera koukal taky vypadalo to jak kdybych měl všechny gumy levý a po tom sem kouknul na bráchovo kola a má to bodobně tudíž každou stranu jinak. Prostě to tak musí bejt a důležitý holt je že nápis OUT nebo OUTSIDE je zvenčí. Citovat
misa.jazz Vloženo 29. Březen 2010 Autor Vloženo 29. Březen 2010 U asymetrických je důležitý, aby strana pneumatiky, kde je napsáno OUT nebo OUTSIDE, vždycky směřovala od auta. I když to někdy vypadá divně, mají to klucí inženýrský dobře vymyšlený a funguje to spolehlivě . Někteří zákaznici u nás v servisu to němůžou pochopit a nakonec si radši vyberou jinou pneumatiku NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík Citovat
notobi Vloženo 29. Březen 2010 Vloženo 29. Březen 2010 INSIDE = dovnitř OUTSIDE= ven víc na tom proboha neřeště a máte svatej pokoj Citovat
NNNTomas Vloženo 29. Březen 2010 Vloženo 29. Březen 2010 OUTSIDE ven, IN dovnitř. Tak je to správně, i když oči by to viděli jinak Citovat
lucky.jack Vloženo 30. Březen 2010 Vloženo 30. Březen 2010 NO na všech pneu, tak, jak je mam nasazený, je OUTSIDE zvenku. Neměl bych třeba alespoň nechat vpředu "jeden směr" a vzadu druhý? Teď to mám levá a pravá stran tak jinak, jak jsem popisoval. Asi to bude opravdu jedno, jenom mě zajímá váš názor :-) Dík Vzhledem k tomu, že jsi žádný obrázek nenahrál tak můžem jen domýšlet . Ale jak bylo napsáno: OUTSIDE = ven = směrem od auta; a víc neřešit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.