davebrko Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Nemáte prosím někdo nějaké schéma zapojení tohoto alarmu do combi 1,9 tdi 2001 ?alarm mám na stole a čeká mě montáž a každá rada dobrá. Díky davebrko@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 tak ja mam napr 9300 a pochybujem ze bude nieco ine ako u 9000. tak si mozes pozriet http://ulozto.cz/4411126/magicar-montazny.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davebrko Vloženo 29. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Díky ale nepodařilo se mi to stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) normalne to ide stiahnut...neviem kde este tak skusit to zavesit,sem sa to neda dat lebo o par bajtov je nad limit..a pdf neviem zmensit,nie je to ako obrazky.. edit...skusim porobit screeny a dat sem jpgy Editováno: 30. Březen 2010, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) magicar-montazny.pdf vsimni si cislovanie stran ale dokumentu,aby si sa nestartil v texte.. je to ako ked knihu rozlozis,dvojstrany... kurwa tak vcera mi tu nabehlo cosi ze mam vyuzite 0 a max priloha moze mat 500 kB...dnes normalne a max 20 mega..system..tak to teda davam sem.. Editováno: 30. Březen 2010, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davebrko Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Tohle jede.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.