Maxx Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jakým způsobem lze zkratit dosah Dalk.Ovladaní centralního zamykaní ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 nicim,jedine vymlatit trosku baterku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 a co třeba zkratit antenu na přijimači centr.ovl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Pár krát ho hoď o zem a on sa mu bude skracovať dosah. Kamarátovi kľúč padol pár krát na zem a až potom na to došiel, že má menší dosah, keď išiel ako obvykle otvoriť manželke kufor z balkóna. Bežne to išlo, teraz nie. A ani po výmene batérie. DO už fungovalo tak na 10m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ty máš ale problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 jojo jak to spadne je to špatné. taky mi spadlo a ted to jde tak na 5 m ani to ne. a už jsem měnil 2 x baterku, ale tou to nebylo. po pádu to fakt jde hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 zkratit dosah lze napr nalepenim prouzku alobalu do ovladace,tlumi to antenu a dosah je mensi,velikosti toho alobalu si to nastavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) Zdravym pánové, mám opačný problém, Dodělal jsem si do Fabky originální DO centrálu, vše funguje perfektně ale DO má kratký dosah(cca 10m). V montážním návodu se píše o dosahu zhruba 10m ve volném prostranství. Mě to ale připadá příliš málo. Kolega odemyká Roomstra už od vrátnice což je asi 30m a já musím skoro stát před autem. Je nějaká možnost zvýšit dosah? Delší anténa? Děkuji za vaše cenné rady. Editováno: 17. Říjen 2012, autor: Jandax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 A zkusil jsi vyměnit baterku? Má na dosah velký vliv. Já vyměnil baterii a myslím,že to asi 25m to dosah má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 To jsem neskusil ale stejný dosah mají oba ovladače. Dokonce i návodu je psán dosah 10m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 co to je originální DO? měnil jsi komfortku a dával origo klíče s DO? pokud to tak není tak to není originál!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) Je to originál, maj to i na webu škoda ale ten mi nejde momentálně spustit. Je to v kategorii Originální příslušenství. http://www.amd-autod...ovladani-4.html http://www.autodilyhh.cz/dalkove-ovl-central-z-fabia-bka400001a Editováno: 18. Říjen 2012, autor: Jandax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Jo aha.. to je "originální příslušenství" a ne origo centrál.. tam s tím nic neuděláš.. prostě to má dosah jaký to má.. měl sis radši koupit vystřelováky a komforktu.. když se dívám na tu cenu tak to bys sehnal v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Tolik peněz sem za to samozřejmě nedal, koupil jsem to tady na foru. Hledal jsem něco kvalitního, levného a co si zapojim sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 To zní jak nějaký zaklínadlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. Jo, a potom co Ti to opálilo mozek si napsal tento příspěvek. To jsou rady jak od báby kořenářky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Jo jo vyndej to to jako originální příslušenství z auta ven,dej tam co psal ROYCE a máš pokoj. A nenosíš na klíčích další přívěšky. Budeš to mít 2v1. Na vystřelováky a komfortky jsou na bazarech hodně zajímavé ceny a to se oplatí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. By mě zajímalo, který kkt to šel po přečtení vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.