Publikováno Květen 13, 200619 r Jakým způsobem lze zkratit dosah Dalk.Ovladaní centralního zamykaní ? Diky
Květen 20, 200619 r Pár krát ho hoď o zem a on sa mu bude skracovať dosah. Kamarátovi kľúč padol pár krát na zem a až potom na to došiel, že má menší dosah, keď išiel ako obvykle otvoriť manželke kufor z balkóna. Bežne to išlo, teraz nie. A ani po výmene batérie. DO už fungovalo tak na 10m
Květen 21, 200619 r jojo jak to spadne je to špatné. taky mi spadlo a ted to jde tak na 5 m ani to ne. a už jsem měnil 2 x baterku, ale tou to nebylo. po pádu to fakt jde hůř
Květen 21, 200619 r zkratit dosah lze napr nalepenim prouzku alobalu do ovladace,tlumi to antenu a dosah je mensi,velikosti toho alobalu si to nastavis
Říjen 17, 201212 r Zdravym pánové, mám opačný problém, Dodělal jsem si do Fabky originální DO centrálu, vše funguje perfektně ale DO má kratký dosah(cca 10m). V montážním návodu se píše o dosahu zhruba 10m ve volném prostranství. Mě to ale připadá příliš málo. Kolega odemyká Roomstra už od vrátnice což je asi 30m a já musím skoro stát před autem. Je nějaká možnost zvýšit dosah? Delší anténa? Děkuji za vaše cenné rady. Upraveno Říjen 17, 201212 r od Jandax
Říjen 17, 201212 r A zkusil jsi vyměnit baterku? Má na dosah velký vliv. Já vyměnil baterii a myslím,že to asi 25m to dosah má.
Říjen 17, 201212 r To jsem neskusil ale stejný dosah mají oba ovladače. Dokonce i návodu je psán dosah 10m.
Říjen 18, 201212 r co to je originální DO? měnil jsi komfortku a dával origo klíče s DO? pokud to tak není tak to není originál!!!
Říjen 18, 201212 r Je to originál, maj to i na webu škoda ale ten mi nejde momentálně spustit. Je to v kategorii Originální příslušenství. http://www.amd-autod...ovladani-4.html http://www.autodilyhh.cz/dalkove-ovl-central-z-fabia-bka400001a Upraveno Říjen 18, 201212 r od Jandax
Říjen 18, 201212 r Jo aha.. to je "originální příslušenství" a ne origo centrál.. tam s tím nic neuděláš.. prostě to má dosah jaký to má.. měl sis radši koupit vystřelováky a komforktu.. když se dívám na tu cenu tak to bys sehnal v pohodě..
Říjen 19, 201212 r Tolik peněz sem za to samozřejmě nedal, koupil jsem to tady na foru. Hledal jsem něco kvalitního, levného a co si zapojim sám.
Říjen 19, 201212 r Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to.
Říjen 21, 201212 r Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. Jo, a potom co Ti to opálilo mozek si napsal tento příspěvek. To jsou rady jak od báby kořenářky.
Říjen 21, 201212 r Jo jo vyndej to to jako originální příslušenství z auta ven,dej tam co psal ROYCE a máš pokoj. A nenosíš na klíčích další přívěšky. Budeš to mít 2v1. Na vystřelováky a komfortky jsou na bazarech hodně zajímavé ceny a to se oplatí!
Říjen 21, 201212 r Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. By mě zajímalo, který kkt to šel po přečtení vyzkoušet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.