zkraceni dosahu D.O. centralního zamykaní - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

zkraceni dosahu D.O. centralního zamykaní

Maxx

Doporučené příspěvky

Pár krát ho hoď o zem a on sa mu bude skracovať dosah. Kamarátovi kľúč padol pár krát na zem a až potom na to došiel, že má menší dosah, keď išiel ako obvykle otvoriť manželke kufor z balkóna. Bežne to išlo, teraz nie. A ani po výmene batérie. DO už fungovalo tak na 10m :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 let později...

Zdravym pánové, mám opačný problém, Dodělal jsem si do Fabky originální DO centrálu, vše funguje perfektně ale DO má kratký dosah(cca 10m). V montážním návodu se píše o dosahu zhruba 10m ve volném prostranství. Mě to ale připadá příliš málo. Kolega odemyká Roomstra už od vrátnice což je asi 30m a já musím skoro stát před autem. Je nějaká možnost zvýšit dosah? Delší anténa? Děkuji za vaše cenné rady.

Editováno: , autor: Jandax
Odkaz ke komentáři

V 19. 10. 2012 na 8:02, KillersMPL napsal:
Je to blbost, ale zkus přiložit klíč ke spánku na hlavě a koukej na auto. Odemkni ho a uvidíš na jakou dálku to funguje. Já to zkoušel a jde to. :kol-31:

Jo, a potom co Ti to opálilo mozek si napsal tento příspěvek.

To jsou rady jak od báby kořenářky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...