lukx1 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit, poslední dobou mi začala praskat na Octavce I 2003 1,9tdi 81kw praskat pojistka viz obr. Vypozoroval jsem, že před tím začne na palubce svítit kontrolka na otevřených dveří, ikdyž jsem všechny dveře a kufr zkontroloval, kontrolka stále svítí. Následně se přepálí tato pojistka ((( Dokáže mne někdo navést, nebo poradit co vyzkoušet?? Díky moc za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 nejsou přelámaný dráty v nějaký pruchodce do dveří a nezkratuje se to tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 nejsou přelámaný dráty v nějaký pruchodce do dveří a nezkratuje se to tam? Zkoušel jsem s tím hýbat u řidiče a nic se neděje, překvapilo by mne kdyby to byli jine dvere, vetsinou jezdim sam.. Da se to nejak jednoduse zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 no v první řadě to bude chtít načít diagnostikou a podle toho co to napíše postupovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 no v první řadě to bude chtít načít diagnostikou a podle toho co to napíše postupovat dál Dneska se do toho pustíme, tak uvidíme co diagnostika řekne.. Diagnostika ukáže, které dveře by to mohli být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 měla by...tipnul bych to na některé ze zadních dveří...ale prva bych zkontroloval všechny průchodky pořádně jak píše kolega. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tak problém přetrvává ((( Zkoušeli jsme diagnostiku, pokud je pojistka spálená, nespojíme se s řídící jednotkou, pokud pojistku vyměním, spojíme se a vše funguje jak má, pak zase třeba někam jedu a pojistka se spálí... Nevím v tuto chvíli co s tím a jak začít hledat tu závadu, nenapadá někoho něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 jak psal Notobi, zkontrolovat draty v pruchodkach u vsech dveri, zacni u ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ahoj kluci, tak asi opraveno, uff Nakonec jsem vypozoroval, ze se to stane vetsinou kdyz se otevrou dvere u spolujezdce. Takze jsme se o vikendu pustili do techto dveri a hle, nasli jsme kabel ve sloupku. Od dveri vede kabel pres pruchodku do sloupku, tam je pres konektor napojenej. No a mezi pruchodkou a tím konektorem se jeden kabel presoupal pres ostrou hranu az na vlákna skratovalo to s kostrou a následne vzdy spálilo pojistku. Tak treba to nekomu nekdy pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 přesně to sme ale radili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.