Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim . chtěl jsem se zeptat jestli se Vám to už někomu stalo .. ( mě poprvé po 3 letech co mam fabulku :) )

Dnes za jizdy .. sice je trochu vlhko a mrholelo . .ale kdyz jedu .. a snazim se to vytocit ..tak to u 5 tis otacek vypne a nejde tocit vic :( tak jsem se chtel zeptat jestli to je nejakej ochranej systém prokluzu bo tak neco . ale zajimavy je ze ne mi to jeste nestalo .. díky za názory

:skoda:

Vloženo

Jak sme psal omezovac je nekde mezi 5-6, nevim presne, ale zadna kontrolka na o neni.

Ja mam dojem, ze mam okruhle LED/svetielko v otackomere tesne pri cervenom poli, ale skusat to nebudem :D. Len mam pocit, ze svietilo, dufam, ze si to nemylim s inym autom ::'

Vloženo (editace)

To co máš označeno na fotce není dioda pro omezovač :-D, ale je to místo kde je umístěno světelné čidlo pro automatickou regulaci osvětlení přístrojů (nevím jestli se tahle sranda instaluje do Fabie, alespoň jsem to v nabídce nikde neviděl, ale v Audi A3 je podsvit regulován právě intenzitou okolního světla, ale asi to taky není standartné výbava)

Editováno: , autor: Dr. Zoidberg
Vloženo

.... náhodou, není to kontrolka, která se aktivuje při přehřívání motoru? Mrknu se na to do návodu, samotného mě to zajímá. Pravdou je, že toho jsem si vůbec nevšiml.

• o 12 let později...
Vloženo

Zdravím. Roomster 1.2 htp 51kw 2010 motor neide cez 3900ot. Ani na volnobehu, ani za jazdy. Chýba mu výkon (aj na tých 51kw).  

-motor naštartuje bez problémov.

-pri štarte jemne zachrasti reťaz

-žiadne chybové hlásenia žiadna kontrolka motora, diag čistá

-voľnobeh nekolíše

-lambdy podľa testu ok. 

Vloženo

Filtre aj olej vymenené. Tlak som meral má 3 bary.  Ono ked stlačím plyn tak pekne vybehnú otáčky ale okolo 3900 proste utne a viac neidu.  Tak isto za jazdy, auto plynule zrychľuje ale proste pri 3900 sekne a viac ani milimeter

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...