Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hledal jsem ale nenašel, tak mě neukamenujte, jestli jsem to někde přehlíd. Chci se zeptat, jestli, když vyměním stávající zámek 5tých dveří na krátkej fabii za zámek el. ovládanej, bude možný zámek dál ovládat né jen DO přes centrál ale i tím mechanickým táhlem u sedačky?

Ano, je to univerzální a mám takové tušení, že je to připraveno na bovden přicházející z levé i z pravé strany. Ten elektrický zámek má navíc kousek plechu, na který jde případně přišroubovat motor s táhlem.

Jíra

• Autor

Dobře, díky moc. Taky jsem si to myslel,ale nebyl jsem si jistej :)

• 2 roky později...

Čau lidi, prosím poraďte. Mám problém se zámkem kufru. Mačkám a zámek pouze cvaká a kufr odskočí až po několika zmáčknutích. Když otevírám tlačítkem na klíčku tak to stejný. :help:

odskusaj funkcnost na prazdno a ak vylucis nefunkcnost zamku, tak si dosteluj doraz kufra. stacia na bokoch nad svetlom povolit srob a pritlacit stvorcovy cierny doraz ku karoserii.

Zámek ale při otevřených dveřích necvaká nebo se pletu ?

no ak ho mechanicky zavries, tak by sa otvorit mal.

Když zatlačím na kufr tak odskočí hned takže jsem chtěl seštelovat dorazy, ale víc už nejdou. Dá se to seštelovat ještě jinak ? :help:

Upraveno od Dave33

Dole na západce.Západka se postupem času hne. Ale ještě dřiv zkus přihnout páku odj.zámek, je na tom nosiči co je západka.Pokud ani to nepomůže bude potřeba vyměnit zámek ve dveřích.

Děkuju vyzkouším. :palec2:

• 9 let později...

Ahoj,

chci Vás požádat o radu. Když chci otevřít páté dveře u Fabie combi I, tak mechanismus vycvakne páčku, která vycvakne "zámek", dveře se pootevřou, ale zámek znovu zapadne, nejde ani dovřít, ani otevřít. Jediné jak otevřít je zevnitř ručně pačku vycvaknout a poté již zpět zámek nezaklapne. Prosím o radu jak řešit. Moc děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.