Plecháč Tony Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Hledal jsem ale nenašel, tak mě neukamenujte, jestli jsem to někde přehlíd. Chci se zeptat, jestli, když vyměním stávající zámek 5tých dveří na krátkej fabii za zámek el. ovládanej, bude možný zámek dál ovládat né jen DO přes centrál ale i tím mechanickým táhlem u sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ano, je to univerzální a mám takové tušení, že je to připraveno na bovden přicházející z levé i z pravé strany. Ten elektrický zámek má navíc kousek plechu, na který jde případně přišroubovat motor s táhlem. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 26. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Dobře, díky moc. Taky jsem si to myslel,ale nebyl jsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Čau lidi, prosím poraďte. Mám problém se zámkem kufru. Mačkám a zámek pouze cvaká a kufr odskočí až po několika zmáčknutích. Když otevírám tlačítkem na klíčku tak to stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 odskusaj funkcnost na prazdno a ak vylucis nefunkcnost zamku, tak si dosteluj doraz kufra. stacia na bokoch nad svetlom povolit srob a pritlacit stvorcovy cierny doraz ku karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Zámek ale při otevřených dveřích necvaká nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 no ak ho mechanicky zavries, tak by sa otvorit mal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) Když zatlačím na kufr tak odskočí hned takže jsem chtěl seštelovat dorazy, ale víc už nejdou. Dá se to seštelovat ještě jinak ? Editováno: 9. Duben 2010, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Dole na západce.Západka se postupem času hne. Ale ještě dřiv zkus přihnout páku odj.zámek, je na tom nosiči co je západka.Pokud ani to nepomůže bude potřeba vyměnit zámek ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Děkuju vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vráťa81 Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Ahoj, chci Vás požádat o radu. Když chci otevřít páté dveře u Fabie combi I, tak mechanismus vycvakne páčku, která vycvakne "zámek", dveře se pootevřou, ale zámek znovu zapadne, nejde ani dovřít, ani otevřít. Jediné jak otevřít je zevnitř ručně pačku vycvaknout a poté již zpět zámek nezaklapne. Prosím o radu jak řešit. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.