Přejít na obsah

Plastové lemy


freeway

Doporučené příspěvky

U nás ve Vyškově jezdí jedna bílá octa s těmi lemy (bez laku) a po čase se mu 2 lemy odlepily a nevypadá to pod tím vůbec hezky, je tam vidět to lepidlo a ten lak je taky takovej zašlej (asi tam zatékalo), takže po nějakým čase pod těmi lemy to ten lak odnese a začne to tam určitě rezivět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plastové lemy?...proč ne,koroze bych se zrovna nebál pokud lem rezne tek rezne zevnitř vozu od tamtud je nutné onu část občas ošetřit...udělat jednou za čas dutiny je mnohem důležitější než nástřik spodku,který je již velmi důkladně ošetřen z výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja je zrovna lepim na auto :) Uz se na to tesim:)). Kdyz to lepidlo das presne podle navodu kolem dokola tak ti tam nezatece. Lemy od Milotecu krasne a presne pasuji. Koroze se taky trochu bojim ale pokud to zacne reznout tak to bude videt nejdriv za deset let. A to uz auto bude reznout vsude. A rez nezastaviš pouze zpomališ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak to je luxus zajímalo mě hlavně jak to lícuje s ''lízátkama'' a je to moc pěkný :palec2:

mám stříbrnej kombík tam to bude kontrastovat perfektně chtěl sem původně nechat ''lízátka'' nastříkat do barvy ale tohle je mnohem lepší a o 1500kč levnější

ještě jednou dík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ dekuju. Akorat original lemy od milotecu jsou na facelit a zasahovali az dolu na lizatka takze sem to musel zariznout aby ten lem byl jen na narazniku co je v barve. Protoze u nas sou krute zimi a obcas se mi ta spodni cast vycvakla a kdybych ten lem mel az dolu tak by to udelalo peknou paseku :) ale jinak sem spokojen :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Taky nemůžu říct, že by se mi to nějak líbilo... Na vzhledu to ničemu nepomůže a jak píše hanyz doba felicii a fáček už je pryč.

Scout je trošku jiná liga - tam je to promyšleně zakomponováno do celé spodní linie vozu. A myslím si, že snažit se s jedničkovou oktávkou hrát si na scouta je trošku out.

Ale je to jen můj názor.... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...