Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Daji se na krátkou fabii sehnat hagusy jako jsou na kombi?? tata je ma na felicii magic line ale na kratke fabii jsem je nevidel

co vim tak na krátkou hagusy nejsou ;)

Sorry za nevidomost ale co to hagusy sou? :unsure:

Sorry za nevidomost ale co to hagusy sou? :unsure:

toto: Podélný střešní nosič Fabia Combi

;)

post-5-1147679982.jpg

Jo jo diky!!!

Jak říká Kláca na krátkou fábii hagusy nejsou, protože tam byly nějaké problémy s aerodynamikou.

Upraveno od FUGAS

zkus se mrknout na www.hakrbrno.cz v e shopu maji podelniky a dle nabidky i na kratkou fabku, neni tam sice foto, ale za zeptani nic nedas ;)

hlavně bych řekl že to bude i dost divně vypadat ;)

ale ne jako origo!!

Origo ne, ale daji se sehnat... Uz jsem to videl a je to des :ble :ble :ble

Na krátkou bych si je nikdy nedal!!!!

ani mne sa to tam nepaci ale zase ked potrebujes raz za rok dat na to bicykel a odviezt sa 100km od domu moze to mat svoj ucel a hned to das potom dole

A nejsou na fabce diry ve strese? Jako na astře?

ani mne sa to tam nepaci ale zase ked potrebujes raz za rok dat na to bicykel a odviezt sa 100km od domu moze to mat svoj ucel a hned to das potom dole

Tak to se opravdu vyplatí investovat víc jak 4 tácy a ještě si doku.vit auto :wallbash:

no jestli bys to chtel davat jenom na kratkou dobu (podelniky-hagusy) z duvodu prevozo kola nebo cehokoliv jinyho tak to podle me nema ani hlavu ani patu.

Koupis hagusy, das je tam , pak pridelas pricniky a k tomu jeste nosic kol a nakonec to kolo, po jizde vsechno sundat, hlava me to nebere.

Ja osobne koupil jenom stresni nosic, vyslo me to na cca 1800, - no na to narves co chces.

kupovat hagusy a nejak je pak sundavat, to me prijde blby (a vubec, kdyz nad tim tak premyslim, nejsou tam nahodou napevno?)

ovsem kazdej dela jak chce -_-

nejsou tam nahodou napevno?

Jsou

Pietro20: A co tě to napadlo kupovat hágusy?

Osobně si také myslím, že hagusy jsou na hatchbacku zbytečné a nepraktické. Na převoz kol a podobných věcí na střeše Fabči opravdu stačí jen střešní nosiče (příčné) upevňující se za originální úchytky pod krytkou na střeše ;)

Měl jsem Hagusy na krátkém Fávu a bylo to k ničenu pokud se na střechu dalo něco delšího např. 2 metrový vánoční stromeček nebo lyže, nešli úplně otevřít 5 dveře nebo se náklad musel dát hodně dopředu aby šli 5 dveře úplně otevřít. Už bych to tam nedával. 12.jpg

to alpako: myslím, že za to nemohly hagusy, ale krátká střecha...

A viděli ste rapida s hagusama? To je teprf hnus i když uznávám, že to zvedne využitelnost auta, pokud furt něco stěhuješ...

tak dyť tam ale mužete dát, příčnej nosič(ližiny) neni třeba hagusy!!, tak nechápu proč je tam dávat!!!to nedává ani smysl

Nevím, proč tady vedete diskusi o hagusech, když stačí příčníky samotné, po převozu je sundáte a je klid..... -_-

za ty love, co bys dal za hagusy si kup radeji nejakej peknej nosic od THULE a je to, nasadis, zacvaknes, zamces a jedes pak sundas a nehyzdi to auto. hagusy jedine na combi.

sorry moja vina ja som si az po tom ako som sem napisal kukol ze su napevno a naozaj je pravda ze to uz radsej priamo tie priecne nosice ...sorry sorry som len blato -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.