Millosh Vloženo 24. leden 2011 Vloženo 24. leden 2011 jen komentar k puvodnimu dotazu: mam tu samou zkusenost, nenazyval bych to problemem, zkratka odchazi spojka, ale me toto dela jiz cca 30000km a spojka je stale dobra mel jsem i feldu s timto motorem a delalo mi to taky, asi dva roky, take jen za studena, po vymene spojky byl klid ale dokud spojka zabira, jak ma, nema smysl to resit, jen se psychicky a financne pripravit na vymenu spojky, zkratka si pockat na nejakou akci koupit celou sadu a nechat vymenit, tak to udelam ja a budu mit zase klid :-) Citovat
Wojnar Vloženo 25. leden 2011 Vloženo 25. leden 2011 Tak on i autor původního příspěvku později potvrdil, že to bylo spojkou. Mně ale zaráží zkušenost herrkomisar. Mechanik, který vymění na autě spojku později se k tomu vyjádří: A typuje to na setrvačník akorát si není vědom jestli v mé motorizaci je dvouhmota. No, já bych k němu nešel ani namazat pant u dveří. Citovat
HanyZ Vloženo 25. leden 2011 Autor Vloženo 25. leden 2011 ano, přesně tak... Zatřepání předku při rozjezdu způsobuje umírající spojka ! Po výměně, kdy se zjistilo, že lamela byla těsně před smrtí a přítlačák to stejné, je KLID Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.