DIXX Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 zdravim chtel jsem se zeptat v O1 TOUR 2010 je volant schodny s Fabia II zname to ze je i schodne zapojeni? Jde mi o to ze bych chtel sehnat multifunkcni volat tak jaky mam schanet cau vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 podle mě tam multifunkce z FII nepůjde pokud se dělá nebude to komunikovat, na to je O1 moc stará tak si to aspon myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIXX Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 no tak jaky mam pouzit MF volant abych s tim mel co nejmene prace (neche se mi prepinovavat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Mno tak třeba MF z O1... pak ještě ŘJ jednotku multifunkčního volantu a trochu drátů... a šikovné ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.