HanyZ Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Ahoj, hledal jsem - ale nenašel. Prosakuje mi mírně olej kolem těsnění víka ventilů. Chystám se ho o víkendu vyměnit. Můžete mi prosím napsat stručný a výstižný návod jak na to - a na co si dávat pozor ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 je to tak jednoduchý že je zbytečný na to psát návod stačí postupně dávat pryč co tomu vadí (kryt motoru asi i vzduch. filtr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 ok, já spíš čekal nějakou záludnost.. je mi jasné že se sundají plasty, filterbox a víko drží 3 imbusy... ale čekal jsem nějakou záludnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 žádné záludnosti nejsou. když se nebude chtít odlepit, tak na ně opatrně poklepek gumovou paličkou, ale opatrně a jemně až tam budeš montovat nový těsnění, tak je potři oboustraně lehoučce olejem a bacha na dotahování těch imbus šroubků!!! Dřík mají silnej, ale závit je slaboučkej, takže je nedorvávej moc fest. Dekl tím nepřitáhneš... tím rozšířením se stejně opřou o víko ložiska vačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroosek Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Souhlasím s tím, že šrouby , které drží víko ventilů jsou slabé. Mě se při utahování právě jeden utrhnul. Naštěstí šel vytahovákem vyndat ale dal jsem tam pak nové. Je to hodně fórové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Já tušil, že si na něco budu muset dát pozor ) Díky za rady, o víkendu se na to vrhnu, pak napíšu jak dopadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 utahovat s citem kdybys chtěl být perfekcionista je to utahovací moment 10Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 to bych si těch 10 Nm musel nastavit na své levé ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) Ahoj kluci, ceka mne taky vymena tesneni vika ventilu,tece dost olej,a rad bych se zeptal, jak se da shodit ten horni dil sani, na cem to tam drzi,a doufam ze se nemusi sundavat i predni dil sani se vstrikovaci,ze ten vrsek jde dolu samostatne. Kde to drzi, na co dat pozor, za jak dlouho to zvladnu? Diky. ......hruza,ale hotovo. Editováno: 25. Říjen 2017, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefino Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Hoši, při výměně, čím odmašťujete (cistite) plochy? Stačí technický benzín nebo něco speciálního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.