Přejít na obsah

Chiptuning

Luďa

Doporučené příspěvky

Taky jsem se zajímal o chiptuning a pořád mi nejde do hlavy jedna věc. Přečipováním se zvýší výkon ,točivej moment ,sníží se spotřeba a emise. To tak nějak všichni tvrdí. Co ,ale dál? Zničí to časem motor nebo spojku ,převodovku nebo něco jiného? Čím je to pro motor škodlivé? Nějak mi to nikdo nechce říct, a to jsem se ptal jak ve firmách na chiptuning a dokonce jsem psal i do TV Prima do autosalonu ,kde taky propagujou jednu firmu s chiptuningem. Je to jejich sponzor tak museji, ale taky nikdy neřekli ty zápory chiptuningu. Taky mi nic o záporech nenapsali. Jako by to žádné zápory nemělo. Pak tedy nastává otázka ,proč to neudělá už výrobce? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

Pri tom to motore chiptuning moc veľký zmysel nemá. Resp. napíšem to takto, vzhľadom na veľkosť auta, pocitovo to asi pôjde lepšie, ale ak to porovnáš v šprinte so sériovým autom, tak rozdiel bude minimálny. Tie peniaze namiesto chipovania vraz do niečoho iného. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...