Dubl Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Toto jsem našel na Facebooku na oficiálním profilu ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Z akce Letecký den v Hradci Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Yeti 1.4 TSI na Lipském autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Yeti 1.8 TSI 118 kW DSG BT Etape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 To chci, jdu pro karbinu a začnu řezat, akorát že by mi na tu silničku pršelo a to mi vadí, proto jí vozím v autě. Jinak na co asi je to ovládání stahování 4 oken v řidičových dveřích?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 jedna z Turecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Zdravim a prikladam fotecky bielej "YETINKY" z Chorvatska... Majitelka je vytvarnicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Velebnosti, jdu blejt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Šmarjá... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) Ja som na maďarskom Yeti fóre našiel tento odkaz na nemecký článok o facelifte aj pre YETI-ho - http://www.autozeitu...elift/n397185/4 Editováno: 22. Listopad 2012, autor: vadi58 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Moc pekne, maji kluci ve Svycarsku proste vkus. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Vyzera to dobre, ale aky ma zmysel znizovat SUV to asi nikdy nepochopim. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 z frajeriny asi ... :kol-135: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 ja by som naopak prave bral este vacsiu svetlost ... ale iny kraj - iny mrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Snizeni je jen otazkou vkusu, ale i bez snizeni tato uprava si myslim, ze by byla moc pekna. Mit bileho Yetiho, moc bych uvazoval o necem podobnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Jiný kraj, jiný mrav, každý vidí své auto jinak, každý má právo si auto upravit podle svého, podle toho co se mu líbí. Občas mám opravdu děsný nápady, ale až mě napadne u SUV snižovat podvozek, tak to bude opravdu se mnou hodně zlé, vždyť světlost podvozku Yetiho byla jedna z předností, proč jsem ho vůbec kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Tak přemýšlím, co mi to ta úprava připomíná? Už vím! Dodávku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 z frajeriny asi ... :kol-135: Jj, moc dobře si vzpomínám a Heki s Artigasem určitě také, jak nás při návratu z prvního srazu v Kvasinách a na Rozkoši mermomoci chtěl předjet mladý boreček s natuněným autem, spojlery málem shrnovaly asfalt. Na rovině to rozpálil...přišly serpentiny a pěkně nás zdržoval. Heki ho utočil a předjel. Borec se hrooozně bál, aby neškrtl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) no je to tak, že auto si vyberáme každý podľa rôznych prioritných kritérií a odlišných pohnútok. Ja som chcel auto s vyšším posedom ohľadom pohodlia nás postarších, s dostatkom miesta vzadu, aby som mohol sem-tam napakovať ak to bude nutné, ale zároveň, aby nebolo príliš veľké, aby som nemusel búrať garáž. No a posledným kritériom bolo, že to musí byť Škoda No a niekto iný si kupuje Yetiho na tuningovanie ... Editováno: 26. Listopad 2012, autor: vadi58 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) Nevim proc se tady resi stale jen to snizeni povozku. Je treba na to pohlizet jako na uceleny koncept s tim jsem tady tu fotku take upnul, aby jste meli treba prestavu o tom, jak vypada Yeti s lakovanymi narazniky, nebo jak ma tento konkretni sladene barevne prvky karoserie s barvou litych kol a to se treba me osobne na tomto konkretnim Yetim libi nejvice, ze to neni ve stylu kola cerne, zbytek stribny apod., bez ohledu na tu skutecnost, ze je snizeny. Jak jsem psal jiz vyse, tato uprava by byla pekna i bez toho, aniz by muselo mit vozidlo snizeny podvozek. Editováno: 27. Listopad 2012, autor: Cidling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 To chápu, ale s tím sníženým podvozkem a velkými koly vypadá jako celek fakt divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Docela by mě zajímalo, jak ten požár vznikl: http://www.pozary.cz/clanek/61412-v-cizkovicich-shorela-skoda-yeti-hasily-ji-ctyri-jednotky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Dnešní článek na tn.cz http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/u-britu-na-cele-care-vitezi-skodovky-yeti-porazil-mercedes-i-bmw.html Editováno: 24. Duben 2013, autor: z.docekal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Myslím si, že Briti v časoch, ktoré sú veľmi blízko obecnej európskej realite, si uvedomili aj vďaka dobrému marketingu nepochybniteľné prednosti Yetiho. Ja s nimi plne súhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Fotky maskovaného modernizovaného Yetíka: http://www.auto.cz/modernizovana-skoda-yeti-maskuje-suzuki-grand-vitara-74340 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.