marsiano Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Ahoj lidi, také se Vám tak špatně navíjejí přední pásy, skoro pokaždý jim musim pomáhat rukou. Jde to nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 hledej - už se to tu řešilo Vytáhni pás co to jen jde, umyj ho mýdlovou vodou, nech uschnout a namotej zpět - mělo by to trochu pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorel Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Měl jsem stejnej problém. Vytáhnul jsem celej pás a lehce jsem ho prosříklal prostředkem na čištění interiéru a otřel hadrem, od té doby nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Já jsem to namazal tou mýdlovou vodou, zlepšilo se to, ale řekl bych že to pořád není ono, příjde mi ten navíječ dost slabej oproti jiným autum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Měl jsem stejnej problém. Vytáhnul jsem celej pás a lehce jsem ho prosříklal prostředkem na čištění interiéru a otřel hadrem, od té doby nemám problém. Tiez som sa podujal na tento cin a zatial velka spokojnost. Mozno pre udrziavanie pasov v kondicii ich budem takto cistit kazdy mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Já jsem to namazal tou mýdlovou vodou, zlepšilo se to, ale řekl bych že to pořád není ono, příjde mi ten navíječ dost slabej oproti jiným autum. Ahoj slabej neni, ale mas znecistenou gujdu a ta brani nataceni pasu. Gujda je ta umela hmota co je prisroubovana na sloupku nad urovni hlavy,takove ocko,skrz ktere pas prochazi. Popotahni pas ke stropu a opartne ocisti tu umelou hmotu. V zadnem pripade nenech tatocit pas za mokra, ochlupati se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 nazdarek,taky jsem koukal proc se mi naviji pasy tak pomalu,nebo spis vubec a nevim jak ty ale ja tam mam v urovni sedatka na stredovem sloupku cerne tlacitko na pasy!!!jeste jsem to jinde nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 kdyz se rozebere plast sloupku tak se pak mrknete jak se vam ten pas nataci - ja jsem mel malinko pootocenej celej mechanismus a navijelo to ke strane a tudis pri vetsim klubu uz to treni hodne brzdilo- takze jsem povolil mechanismus a malinko natocil tak aby se to navijelo rovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 nazdarek,taky jsem koukal proc se mi naviji pasy tak pomalu,nebo spis vubec a nevim jak ty ale ja tam mam v urovni sedatka na stredovem sloupku cerne tlacitko na pasy!!!jeste jsem to jinde nevidel Není to spíš tlačítko na zapnutí/vypnutí pohybového čidla (v ofiko terminologii "spínač hlídání vnitřního prostoru")? Je to černé tlačítko, v něm je obrys auta s vlnkami uvnitř a v rohu má indikační diodu. Nebo tam máš ještě něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 pokud má to co popisuješ ty tak přesně jak píšeš.Je to tlačítko na vnitřní alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 čůůs chlapy,tak ted si pripadam jak kokot,cha.ja myslel ze je to tam kvuli pasum,je videt ze jsem to jeste moc neprozkoumal,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Stačí to nastříkat sprejem - vosk tuk, taková žlutá lahev prodávají to v Deichmanu, mě to pomohlo hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Ty jo, fakt to pomáhá? Nemáš nějakej obrázek jak to vypadá nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 (editace) Tak to jsem taky zvědavej. Já jsem to celé rozebral. Pásy vyčistil, všude kde se pásy dotýkají plastů a všeho možného jsem obrousil, mechanismus prostříkl WD40. Pak jsem to složil zase dohromady a výsledek? Kdybych se s tím 3 dny ne tak jsem o to víc mohl Já! Editováno: 31. leden 2011, autor: žralok 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Zdravim..mam v superb I zaseknuté zadní pásy,nevíte někdo jak to rozhýbat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Ne, ale mám vzadu pravý taky zaseklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 zasekávají se mi vzadu taky, s dětskou skořepinou je to pokaždý boj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Tak mi to nedalo, sundal jsem tapec v kufru a v pasu jsem mel namotany takovy modry bazmek ktery drzi prave tapec. Vypreparoval jsem ho ven a vse o.k. takze staci 17 na gole a s chuti do toho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Dnes jsem se vyndat obložení v kufru a zjistit,proč se seká pás,když je malá v autosedačce.Protože pokud je navinutej celej tak to nedělá.Odmontoval jsem ten navíječ,a pás jde vytahovat jen tehdy,když je ten navíječ pod stejním úhlem jako namontovaný v autě a stačí jen malý náklon ,už to nejde.Ono i rukou trefit ten úhel náklonu je umění.Je to normální stav??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 áno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 přesně tak, kdysi jsem byl na brigádě na montáži pásů tehdy do š105-130 a jedna zkouška funkčnosti spočívala v upnutí tělesa navijáku do přípravku a jeho stranové natočení kdy se pás nesměl vytáhnout, tj. např. při převrácení vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 To potom může fungovat i tak,že pokud stojím šikmo u krajnice,nebo někde v lese u chaty, tak pás nevytahnu?Co se v tom navijáku může po...,že se ten pás seká pokud nejde od začátku,se zapnutím holky do sedačky je to boj a paní zuří,když musí vždy vymotat pás ze sedačky.Co mi dopručíte,krom koupi nového pásu?Zlatá Feldička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Já je mám seknutý po bouračce..jde to ještě nějak rozchodit nebo vyhodit a koupit jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak budeš mít odpálenou patronu. Zajdi na vrakoviště a kup si nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A bude to fungovat,když tam dám místo el.pásů mechanické? Prý to jde nějak nastavit v konektoru odporem,aby nesvítila kontrolka airbagu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.