Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A teď mi pánové řekněte jak jste na tom s těma foliema, protože já se bojím že i když koupím ty kvalitní značkový...atd... že prostě když budou i na předních bočních okýnkách (a to i slabý) tak mě s tím potom vyhoději z STKčka :o

taky jsem o tom kdysi premyslel, nabizi ji primo Skoda DEA410001 za cenu 1380,20Kc, coz je podle me dost tak za 600Kc bych do toho sel.

Jde použít i originál roletka z felicie (jestli ještě někdo máte doma). Bez jakýchkoliv úprav, montáž cca 30 vteřin, žádné šroubování, žádné vrtání. dole se zahákne za boční hrany plata, nahoře za obložení stropu a drží to.

post-6-1149008257.jpg

• 1 rok později...

Zrovna v techto parnych dnech tuto zalezitost resim (chtel bych takto vylepsit jak 5 dvere tak i zadni dvere) mam F Combi a mrnous jak je malej slunicko moc nemusi tak bych mu to chtel zprijemnit. Moc se me libi reseni roletek, ktere se mohou v pripadne nutnosti stahnout. Akorat se me nelibi to sroubovani do tapecu) Neni nejake reseni jak 5 tak zadni dveri ktere je jen na nejake zasunuti do hran? Pak taky asi jak vyresit zadni dvere ktere sou na zadni strane skosene :( rad bych aby to zabralo celou plochu

Diky za kazdou radu pripadne za kamenaky v praze kde bych se mohl pocivat predci jen na na webshopu toho moc nepoznam z fotky _:(((

Upraveno od ReWegar

Pomuze tento odkaz?

Uff, to je cenoffffka. Ale pro prcka to nejlepsi.

ja mam sice folie .. (tiez kvoli prckovi) ale dal som nejake stredne tonovanie a zda s ami to dost slabe takze casom pojdem urcite do tohto .. najma preto ze mozno at pri tom aj stiahnute okno ..

len musim nasetrit <_<

diky ale radeji bych klasicke roletky (jinak skoda tak milotec vypadaji take dobre i kdyz je to jine reseni ale ty cenovky :p )

Já mám od Filsona toto, postupně jsem to měl ve Š120,Formanovi,Felicii Combi a teď ve Fábii Combi a v té dokonce to není potřeba instalovat na přísavky, stačí to zlehka vsunout pod plasty které lemují sklo, takže dokonale pokryje celé okno. Kdykoliv chci tak to jednoduše sundám a zkroutím do osmičky (takže v složeném stavu je to tak o prům.20 cmm-tedy lehce skladné). Cena, páč už je to řadu let, tuším do 200 Kč a spokojenost. Foto je jen ilustrační není z mého auta (tady je to právě na přísavkách, které ve Fóbii nejsou potřeba)

post-3505-1184653016_thumb.jpg

Upraveno od Malta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.