Přejít na obsah

Problikávání palubovky

grabcak

Doporučené příspěvky

A servo ti jde normálně? Podle mě to bude zase špatný snímač řízení, který spíná servočerpadlo a to má ohromnej odběr elektriky. Když při tom problikávání budeš stát na místě, měl bys slyšet to čerpadlo pracovat. Je známý, že to blbne hlavně za vlhka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky lidi, mám takový problém s Fábií 1.4 MPi. Při dešti mi problikává palubovka, máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Slyšel jsem o svazku, ale servis o tom nechce ani slyšet, páč je to drahý a museli by mi to měnit...... Díky za odpovědi

Jj, je to snímač natočení kol, servis ti ho vymění za 3.600 Kč včetně práce a s dvouletou záruku. V diskuzích je toho o něm mooooooooooře.......

Odkaz ke komentáři

Mě to občas dělá taky, a nemyslím že by byl špatný snímač, právě že to dělá za deště a připadá mi v závislosti na stěračích, řízení mi jde normálně a konrolka taky nesvítí, když bude špatný snímač, bude mi svítit kontrolka?...

Souhlasím, za deště při zapnutých stěračích opravdu občas palubka problikává. To je normální.

Pokud ale to dělá pořád i za sucha bez stěračů, bude to snímač. A kontrolka ani svítit nemusí.

Odkaz ke komentáři

Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to.

Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly :o Bol to Comfort 50kw MR02...

Odkaz ke komentáři

Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to.

Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly :o Bol to Comfort 50kw MR02...

jojo, mám taky komfort a dělá to při spuštěných stěračích.... samy řekli, že je to asi kabeláží a pokud to budu chtít opravit, tak si mám připravit 40 000 kč :angry:

Odkaz ke komentáři

Jen tak pro informaci: V krajních polohách bere servo u Fábie až 60 ampér

jojo, díky , ale jde o to, že sem s tim byl nespočetněkrát v servisu a tam si s tim neví rady..... Mám fakt chuť jí hodit ze skály a koupit novou..... :D ne, je to moje zlato, to bych jí neudělal, jinak přemýšlím o nové§! poradí někdoi jakou- nechci ojetou!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Taky jsem si vsiml ze mi to obcas blikne kdyz pustim sterace, ale fakt jen vyjimecne. Holt soudruzi z Mlade Boleslavi asi nekde udelali chybu.

no, udělali, jen si to nechtějí připustit, je to ve svazku, kde se drží voda a hnijou kabely.... S kámošem sme rozdělali jeho a byla to hrůza, akorát, že jemu nezlobily stěrače, ale nešlo mu servo.....

Odkaz ke komentáři

Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla :( Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK

Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi.

Odkaz ke komentáři

Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla :(  Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK

Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi.

No jo, ale ty světla poblikávaj aniž bych točil volantem, nebo na něj byť jen sahal..

Odkaz ke komentáři

jinak-svazek se dá opravit a vcelku v pohodě za pár Kč,jen ti vydřiduši za něch chtěj balík.

Zkontroluj altík,resp.si ho nechej zkontrolovat.Pokud ti světla blikají,aniž bys na něco šáhl,může být příčina i tam.sleduj,jestli to nepřestane,když třebas zapneš-vypneš ventilátor,výhřev zad.okna a podobně.

Odkaz ke komentáři

U motoru MPi je problem s elektrikou. Respektive jen u starsich rocniku. A mozna bych to ani nenazyval probleme, jako spis otravnou zalezitosti. Te moji se to nastesti uz netyka, ale souvisi to s vypadavanim tempomatu behem zapnutych steracu za deste. Proste si sterace vezmou narazove dost proudu, coz rozhodi RJ a ta pak odpojuje nepotrebna zarizeni, aby mela dostatek proudu pro dulezita zarizeni - jednoduse receno. Pozdeji to odstranili jinym zapojenim elektriky.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodí

chtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu

Odkaz ke komentáři

to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodí

chtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu

Jo mně se objevila - a když ji vymazali hned zase naskočila. A svítila mi kontrolka na palubce a posilovač si dělal co chtěl.

Odkaz ke komentáři

tak jsem včera dovezl fabulu ze servisu a vymena senzoru řizeni stala 2600+360prace a

problikavani svetel a pristrojovky prestalo a řízeni už si take nedela co chce

byl jsem ve značkovem servisu a k te vymeně jsem je musel donutit protože se jim ten senzor na vagu neprojevil

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...