grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ahojky lidi, mám takový problém s Fábií 1.4 MPi. Při dešti mi problikává palubovka, máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Slyšel jsem o svazku, ale servis o tom nechce ani slyšet, páč je to drahý a museli by mi to měnit...... Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 A servo ti jde normálně? Podle mě to bude zase špatný snímač řízení, který spíná servočerpadlo a to má ohromnej odběr elektriky. Když při tom problikávání budeš stát na místě, měl bys slyšet to čerpadlo pracovat. Je známý, že to blbne hlavně za vlhka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ahojky lidi, mám takový problém s Fábií 1.4 MPi. Při dešti mi problikává palubovka, máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Slyšel jsem o svazku, ale servis o tom nechce ani slyšet, páč je to drahý a museli by mi to měnit...... Díky za odpovědi Jj, je to snímač natočení kol, servis ti ho vymění za 3.600 Kč včetně práce a s dvouletou záruku. V diskuzích je toho o něm mooooooooooře....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Mě to občas dělá taky, a nemyslím že by byl špatný snímač, právě že to dělá za deště a připadá mi v závislosti na stěračích, řízení mi jde normálně a konrolka taky nesvítí, když bude špatný snímač, bude mi svítit kontrolka?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Mě to občas dělá taky, a nemyslím že by byl špatný snímač, právě že to dělá za deště a připadá mi v závislosti na stěračích, řízení mi jde normálně a konrolka taky nesvítí, když bude špatný snímač, bude mi svítit kontrolka?... Souhlasím, za deště při zapnutých stěračích opravdu občas palubka problikává. To je normální. Pokud ale to dělá pořád i za sucha bez stěračů, bude to snímač. A kontrolka ani svítit nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to. Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly Bol to Comfort 50kw MR02... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Ak to robí len pri stieračoch, tak to nie je snímač. Už som sa s tým stretol, ale s autom dlho nič nevedeli spraviť ani v servise. Keby som to nebol videl naživo, neuverím. Až nakoniec niečo poriešili s kabelážou a prestalo to. Ale kamarát bol prvé mesiace úplne zúfalý, to auto chcel hodiť zo skaly Bol to Comfort 50kw MR02... jojo, mám taky komfort a dělá to při spuštěných stěračích.... samy řekli, že je to asi kabeláží a pokud to budu chtít opravit, tak si mám připravit 40 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Jen tak pro informaci: V krajních polohách bere servo u Fábie až 60 ampér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Jen tak pro informaci: V krajních polohách bere servo u Fábie až 60 ampér jojo, díky , ale jde o to, že sem s tim byl nespočetněkrát v servisu a tam si s tim neví rady..... Mám fakt chuť jí hodit ze skály a koupit novou..... ne, je to moje zlato, to bych jí neudělal, jinak přemýšlím o nové§! poradí někdoi jakou- nechci ojetou!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Taky jsem si vsiml ze mi to obcas blikne kdyz pustim sterace, ale fakt jen vyjimecne. Holt soudruzi z Mlade Boleslavi asi nekde udelali chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Taky jsem si vsiml ze mi to obcas blikne kdyz pustim sterace, ale fakt jen vyjimecne. Holt soudruzi z Mlade Boleslavi asi nekde udelali chybu. no, udělali, jen si to nechtějí připustit, je to ve svazku, kde se drží voda a hnijou kabely.... S kámošem sme rozdělali jeho a byla to hrůza, akorát, že jemu nezlobily stěrače, ale nešlo mu servo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumzeiss Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 A kde že je ten zminovaný svazek co hnije ? Má někdo fotky ? Nějak o tom na foru nemůžu nic najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumzeiss Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Fabia 1,4 MPI 44 kW MR 02,dělá mi to taky,bohužel mi poblikávaj i přední světla Skutečně to má souvislost se servem, přesněji jeho kabelovým svazkem.. V neznačkovém servisu bude odstranění stát +- 2500 CZK Mirne problikavani svetel pri toceni volantem na miste je normalni. To ti nikde neodstrani. S palubkou uz je to horsi. No jo, ale ty světla poblikávaj aniž bych točil volantem, nebo na něj byť jen sahal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 jinak-svazek se dá opravit a vcelku v pohodě za pár Kč,jen ti vydřiduši za něch chtěj balík. Zkontroluj altík,resp.si ho nechej zkontrolovat.Pokud ti světla blikají,aniž bys na něco šáhl,může být příčina i tam.sleduj,jestli to nepřestane,když třebas zapneš-vypneš ventilátor,výhřev zad.okna a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 U motoru MPi je problem s elektrikou. Respektive jen u starsich rocniku. A mozna bych to ani nenazyval probleme, jako spis otravnou zalezitosti. Te moji se to nastesti uz netyka, ale souvisi to s vypadavanim tempomatu behem zapnutych steracu za deste. Proste si sterace vezmou narazove dost proudu, coz rozhodi RJ a ta pak odpojuje nepotrebna zarizeni, aby mela dostatek proudu pro dulezita zarizeni - jednoduse receno. Pozdeji to odstranili jinym zapojenim elektriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Zapoj na napájení tempomatu kapacitor a je to,ni??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Proc? Me nevypadava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodí chtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 to problikavani mi začlo taky a ja se stavim za ten snimač k servu protože je citit jak občas jde řízeni hodně lehko a je to dost neprijemné i když jedu rovně a mam oprenou ruku o volant protože mě to občas pekně rozhodíchtěl bych se zeptat jestli se oběví tyto občasné potíže se servem na vagu Jo mně se objevila - a když ji vymazali hned zase naskočila. A svítila mi kontrolka na palubce a posilovač si dělal co chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 dnes som zlozil servo{super kvalitny plastovy obal} a odpojil snimac a zatial je to ok. preblikavala mi cela palubovka a svetla a nechcelo to niekedy startovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 sousedovi se stávalo, že mu problikálo podsvícení palubky, pak vypadávalo servo. Fabia r.v. 2001. Po 1/2 roce těžkého boje a výměny plno věcí to byla povolená zem na kabelovém svazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ale este stale niekedy nechce nastartovat. preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 tak jsem včera dovezl fabulu ze servisu a vymena senzoru řizeni stala 2600+360prace a problikavani svetel a pristrojovky prestalo a řízeni už si take nedela co chce byl jsem ve značkovem servisu a k te vymeně jsem je musel donutit protože se jim ten senzor na vagu neprojevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.