Červenec 15, 201015 r jj, naprostej souhlas, neni nad to mit kancelar s vyhledem na metro kde chodi mrte kocek jinak neco pro oko dobry
Červenec 15, 201015 r Autor to se máš, já musím sednout do auta a jezdit p oměstě, abych se mohl kochat, ale není to ono, když musím koukat i na auta přede mnou
Červenec 15, 201015 r no jo tak to by chtelo vylepsit, ale zase na rovinu, obcsa bych si radeji sedl do toho auta a jen nekde jezdil...
Červenec 15, 201015 r Autor tak to ti věřím, třeba dneska to docela šlo,ale včera bych to nepřál nikomu, jezdíš po městě, klimoška žádná ( teda krom otevřených okýnek ) a hlavně by se klima ani nevyplatila, když stejně pořád lezeš ven z auta
Červenec 16, 201015 r tak nesmis vylejzat, musis na ne mavnout at si otevrou korbu, nalozi, zavrou a jedes dal.
Červenec 16, 201015 r jj presne tak, kdyz tam hodis klimu a na ni 20 tak ti do auta budou v tomhle vedru jeste skakat jen tak od sebe...
Červenec 19, 201015 r koukam nejak nam to tu utichlo. Standa si hraje s detmi v prirode tak neni do koho rypat. Byli jste nekdo o vikendu v Bechyni na Streetech? Ja ackoliv jsem to mel da se rici za barakem, tak jsem se tam nedostal.
Červenec 19, 201015 r ee vikend byl pracovni, puvodne jsem mel v planu Mnichovo Hradicte, ale nakonec jsem se nedostal ani tam
Červenec 20, 201015 r tak to verim, prace u rodicu je horsi, do normalni prace si pak chodis odpocinout.
Červenec 20, 201015 r no jeste vcera to tak bylo, ale dneska me to preslo, od sesti tu sedim a jeste to nevypada, ze bych sel domu...
Červenec 21, 201015 r jj, nektere jsem masakr, nakonec jsem dorazil domu ve tri a v pet jsem vyrazel a od sesti nanovo... a jeste tu jsem ale za hodinku jedu dom
Červenec 25, 201015 r nevite nekdo o nekom, kdo by mi striknul v CB a okoli masku a ty mracitka? Znacka rychle a levne
Červenec 29, 201015 r no jo lehce to tady upadlo, kazdy na dovoleny ty se tu ukazes jednou za pul roku, tak se nediv
Červenec 30, 201015 r jj, nuda jak v marnici, ani nemam co delat v praci tedko kvuli vam... uz aby tu byl zase ten ukecanej Standis :-D
Červenec 30, 201015 r neboj, Standis prijede v sobotu z tábora, dělá tam dětem vedoucího. Asi mu leští auto. Jen co po víkendu vystřízlivý, tak sem hodí nějaký rozumy,
Červenec 30, 201015 r a vubec v práci se má makat a ne sedet u compu a cucet celych 8,5 hodiny na forum. Pak se nediv ze chodis pozde domu a bouchas prescasy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.