Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam prozbu na majitele, mohly by jste mi zmerit, jak je vysoky kufr zavazadloveho prostoru v Yetikovy od podlahy az po strop? Budu totiz prevazet astronomicky dalekohled ktery ma 85 cm na vysku ve slozenem stavu. Vim ze sirka mezi podbehama je 101 cm delka po sklopeni asi 150 cm ale co vyska diky :)

Ahoj, tak jsem to měřil, a má to 100cm. Ale mám Yetiho bez rezervy, takže s rezervou to bude nějakých cca 85cm

Dobry den, mam take dotaz k velikosti kufru. Sirka mezi podbehy je mi jasna, ale jaka je vzdalenost mezi sedadly /nesklopenymi/ a hranou kufru? Moc dekuji. A vsem uzivatelum Yetiho preji dobrou jizdu :) H.

• Autor

Tusim ze 78- az 84 cm podle posunuti sedacek a po sklopeni 150 cm.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 8 měsíců později...

Zkoušel jste už někdo v Yetim přespat? Samozřejmě zadní sedadla pryč a přední posunutý co nejvíc dopředu, je tam aspon 160 cm na délku?? Sámo jedná se jen o nouzovku, kdyby náhodou :-)

Já to měřil, protože chci v Yetim vozit kola, Za mojí sedačkou (měřím 186cm) je při vyndaném zadním sedadle cca 160cm.

Upraveno od Luďa

dík za info, tzn. že při posunu přední sedačky by tam 170 cm na délku být mohlo. Zkoušel jsi už převážet ty kola? Taky je budu často vozit, tak doufám, že po vyjmutí jednoho krajního sedadla se tam bike vejde na stojáka bez problémů (samozřejmě bez předního kola)

No to by mohlo, klidně Ti to změřím a napíšu. Kola jsem tam ještě nedával, teď vozím lyže. Po vyndání sedadla a předního kola biku by se to tam mělo vejít na stojáka v pohodě, na výšku je v kufru bez rezervy něco přes 100cm (změřím a upřesním) já vozím hlavně silničky tak doufám že to půjde bez problému, mám v plánu ten vnitřní držak, vypadá dobře :palec2:

Upraveno od Luďa

Takže výška stropu na místě sklopené sedačky je 110cm, v kufru (bez rezervy) je to 100cm.

Na délku má kufr po vyndání sedačky 160cm (řidičova sedačka nastavena na mých 186cm) když posunu řidičovu sedačku až dopředu tak je tam 173cm, to už by na nějaké nouzové přespání mohlo stačit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.