Přejít na obsah

Vnitrni rozmery


Jan Tichy

Doporučené příspěvky

Zdravim mam prozbu na majitele, mohly by jste mi zmerit, jak je vysoky kufr zavazadloveho prostoru v Yetikovy od podlahy az po strop? Budu totiz prevazet astronomicky dalekohled ktery ma 85 cm na vysku ve slozenem stavu. Vim ze sirka mezi podbehama je 101 cm delka po sklopeni asi 150 cm ale co vyska diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

dík za info, tzn. že při posunu přední sedačky by tam 170 cm na délku být mohlo. Zkoušel jsi už převážet ty kola? Taky je budu často vozit, tak doufám, že po vyjmutí jednoho krajního sedadla se tam bike vejde na stojáka bez problémů (samozřejmě bez předního kola)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to by mohlo, klidně Ti to změřím a napíšu. Kola jsem tam ještě nedával, teď vozím lyže. Po vyndání sedadla a předního kola biku by se to tam mělo vejít na stojáka v pohodě, na výšku je v kufru bez rezervy něco přes 100cm (změřím a upřesním) já vozím hlavně silničky tak doufám že to půjde bez problému, mám v plánu ten vnitřní držak, vypadá dobře :palec2:

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže výška stropu na místě sklopené sedačky je 110cm, v kufru (bez rezervy) je to 100cm.

Na délku má kufr po vyndání sedačky 160cm (řidičova sedačka nastavena na mých 186cm) když posunu řidičovu sedačku až dopředu tak je tam 173cm, to už by na nějaké nouzové přespání mohlo stačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za změření, při mých 184 cm to jako nouzovka bude stačit. Myslíš tenhle vnitřní držák na kola http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=3T9056700&searchcat=0000000208&ref=%3fc%3d0000000208 ? Mě to přijde zbytečně drahý, kola ale budu vozit každý týden tak to nějak pořeším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...