Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všetkých.Od včera som tiež majiteľom čierného Roomstra 1.2 TSI výbava ACTIVE.Prvé dojmy z nového auta super.Zatiaľ iba toľko.

Editováno: , autor: Betko
Vloženo

Čierna je super farba... :D Tak nech dobre slúži. Ak máš vzadu bubny, tak ich rovno aj natri čiernym Hammeritom. Inak budeš po nasledujúcej zime nemilo prekvapený. No a potom popíš dojmy z motoru. Spotreba, výkon atď.

Vloženo

Jak píše drag84 pokud máš bubny hned je natři Hammeritem nebo Alkytonem. Natíral jem je u Rooma taky jako nové asi před měsícen, a že jako si tu jejich šedou konzervační barvu ještě odmastím, a ona mi zůstala všechna na hadru. Takže po zimě by opravdu následovalo asi nemilé překvapení. Jinak mnoho šťasných kilometrů.

Vloženo

Tak s tím souhlasím ty bubny chtěj na třít mám Roomika rok a jsou narezlí tak že se na to vrhnu.Dík za typ barvy Dick.Jinak tobě Betko přeji spoustu šťastných km bez nehod.A napiš tvoje pocitu s nového Roomika.

Vloženo

Zdravím všetkých majiteľov Roomsterov!!! Dnes som chcel urobiť pár fotiek no prší a auto je celé špinavé,ak sa mi to podarí tak aspoň dám jedno foto z garáže.Inak zatiaľ spokojnosť moja aj mojej manželky.Motor 1.2 TSI nie je žiadny trhač asfaltu no oproti Fabii 1.2 HTP ktorú som mal pred Roomsterom sa to nedá porovnať.TSI-čko má krásny zvuk pri akcelerácií a samotné zrýchlenie je celkom plynulé.Zatial sa mi zdá že motor reaguje na stlačenie plynu trošku oneskorene ale to je možno iba môj dojem.K interieru po facelifte nemám žiadne výhrady,v športových sedačkách je radosť sedieť majú výborné bočné držanie tela,výhľad z auta je super len sa treba pohrať z nastavením sedačky.Ak budete mať nejaké dotazy postupne budem odpovedať. Betko

post-45400-1272911485,1525_thumb.jpg

Vloženo

betko: krásá! Jenom jsi mě ještě výce natěšil na moje nový auto který už je nějaký pátek objednáno :)

Kdyžtak přihoď více foto ať se mohu zatím kochat :) Jinak ať spolehlivě slouží !wink.gif

Vloženo

betko: krásá! Jenom jsi mě ještě výce natěšil na moje nový auto který už je nějaký pátek objednáno :)

Kdyžtak přihoď více foto ať se mohu zatím kochat :) Jinak ať spolehlivě slouží !wink.gif

Zajtra idem prihlásiť na značky a hned ako zostane pekné počasie umyjem a pridám nejaké to foto

post-45400-1272998106,3555_thumb.jpg

Vloženo

Dobra volba farba,motor super,auto si kupoval tam kde aj ja mozno na prehliatke sa stretneme.

Zdravím ! Na tej prehliadke sa asi nestretneme lebo ja chodím do iného servisu,kde som celkom spokojný a aj

cena sa mi zdá lepšia.

Vloženo (editace)

tak já jsem se nakonec posunul až k 30KT jelikož jsem chtěl ještě ke Sport II přidat i jedničku :)

Betko: stále nevidím žádné fotky tvého rumíka post-23-1156182784.gif

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

jsem ten sport I jaksi předtím nemohl v konfigurátoru zaškrtnout a pak mě to mrzelo až jsem tak dlouho hrabal v konfigurátoru, že se mě to podařilo zaškrtnout a z 20KT jsem spadl na 30KT abych to tam měl.

A jak již píšeš ty nejsou motory TSI fever.gif zřejmě masivní reklama :(

Vloženo

Zdravím všetkých!!!

Dnes som prvý krát umýval,iba zľahka aby som nepoškriabal lak.Spravil som aj zopár fotiek tak ich prikladám,no hneď po umytí začalo pršať tak zase šup Roomstra do garáže.Betkopost-45400-1273512676,6635_thumb.jpg

post-45400-1273512467,6031_thumb.jpg

post-45400-1273512495,2609_thumb.jpg

post-45400-1273512535,0839_thumb.jpg

post-45400-1273512593,8221_thumb.jpg

post-45400-1273512635,2636_thumb.jpg

Vloženo

jsem ten sport I jaksi předtím nemohl v konfigurátoru zaškrtnout a pak mě to mrzelo až jsem tak dlouho hrabal v konfigurátoru, že se mě to podařilo zaškrtnout a z 20KT jsem spadl na 30KT abych to tam měl.

To máš z toho, že nečteš téma Akční nabídky ;)

Vloženo

To máš z toho, že nečteš téma Akční nabídky wink.gif

No právě tam jsem to četl ale pak jsme to nemohl dostat do konfigurátoru :) Nakonec se musí zatrhnout ten první interiér a v dalším kroku to vyzve k přidání paketu SPORT I wink.gif

Vloženo (editace)

betko: když otevřeš kapotu je na ní černý hlukový molitan ? nebo je to klasika jak u 1.2 HTP holá kapota ? Abych věděl jestli už ho mám jít koupit smile.gif

a pod motorem to asi taky není zadělaný pouze na polovinu ?

Editováno: , autor: KoNG
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...