bigboban Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Mám OII 2005 elegance. Vzadu mi svítí jen jedna mlhovka což me z prominutím dost s***. Upozorňuji předem že není pravda co mi tvrdí v origoš servisu tedy že to není osazené. V obou světlometech je osazené vše včetně kabelů, patic i žárovky, pouze do toho nejde v jedné mlhovce proud. Mám dva dotazy: 1) Pro začátek - proč sakra někdo vymyslel tenhle dle mě dementní nápad vrátit se jen k jedné mlhovce? Připomíná mi to tu dole dodatečně přidělanou mlhovku na Š120. Čemu to pomůže? V čem je výhoda? Mě tedy přijde značně pitomá situace kdy zezadu vidím auto v mlze jako motorku. 2) Jde někde aktivovat aby svítily mlhovky obě? Jak to udělám nebo kdo mi to udělá? Origoš servis bohužel tvrdí že to nejde. Poslední řešení je smozřejmě nějak to prodrátovat, ale otázka je co to udělá např. logikou detekce špatné žárovky apod.. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Je to komplet osazene a funkční (aspon u te me to bylo), a za par minut Ti to udela kdokoli, kdo ma VAG nebo tomu podobne bazmeky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 1.Vagem načti 9-centrální elektrika, kódování, zkopíruj kód a vlož do LCode 2.klikni na byte 3 a odškrtni bit 1 3.klikni na byte 4 a zaškrtni bit 4 4.zkopíruj new kód a vlož do kódování centrální elektriky 5.testuj a ulož = měli by svítit obě Snad si to pamatuju správně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Docela by mě zajímalo proč origoš servis odmítá tu druhou mlhovku aktivovat a proč dokonce zjevně lžou, když mi řekli doslova ".. ta druhá mlhovka není vůbec osazená..". Jaký k tomu mají důvod? Měl by škoda servis provést úpravu dle mého přání pokud výsledek neodporuje nějakým předpisům? Protože zrovna svícení druhé mlhovky podle mě ničemu neodporuje a tak nechápu proč to nechtějí udělat, malý kšeft taky kšeft né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Ahoj lidi. Já jsem si to kódoval přes prodloužené kódování a maká to. V centrální elektrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 A dělal si to na facelift O2 nebo předfacelift? U faceliftu se to totiž dělá jinak...a zatim nikdo neví jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Na předfaceliftu. Kurňa, zase jsem nepomohl . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.