Publikováno Květen 7, 201015 r stale ked prsi alebo je mokro a vojdem nechtiac do nejakej mlaky tak mi motor zacne zdochynat nastartujem a hned aj zdochne ale ked ho drzim v otackach tak ide no ale ako nahle pustim plinovy pedal tak mi zdochne ale ked je sucho tak ide pekne a bez problemou co moze byt zavadou?? dakujem
Květen 9, 201015 r kabelový svazek v motorovém prostoru ... jaký máš rok výroby? Máš ho už odmotaný? Pakliže ne, hnijou ti dráty a s vhlkem se zkratují
Květen 9, 201015 r Autor no ja mam rok 2000 a sa mi zda ze namam ich obalene cim by som ich mal obalit<<??
Květen 9, 201015 r ty by jsi je neměl obalovat ničím naopak...u starších Fabek (tvoje včetně) se zjistilo, že kvůli zaizolovanému kabelovému svazku se tam drží vlhkost a následně hnije = byla od škodovky svolávcí akce, na odmotání části izolace, mělo by to být zapsáno v servisce pod číslem: 9737066001 jako "akce odstranění svazku" (u mne provedeno roku 2004)...pokud máš servisku mrkni;) jináč by to i tak chtělo skouknout právě kabelovej svazek
Květen 11, 201015 r Autor no ako ten kablovy svezok mam mam volny nemam obaleny no ale praveze preto ked je mokro a dostane sa mi tam nejaka voda tak hned mi zacne zdochinat ale po urcitom case prestane da sa s tim daco robit?? akorem vymeny kablov<< ?? inac 1.4 16v mali spodny krit motora?? leb ja ho nemam moze to byt aj ta chyba ne? ze sa mi tam rychlo dostane voda
Květen 17, 201015 r Autor existuje kryt motora na skodu fabia 1.4 16 ventil?? moze mi zdochynat na volnobech ked prsi aj ked tam momentalne nemam agr ventil?? a koncovku mam volnu??moze byt ze sa mi tam dostane voda a preto to zacne blbnut??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.