Publikováno Květen 19, 200619 r Konečně jsem se dostal na montaž POPOVA původní sada byla trochu jinak řešena i když to nebylo špatné tak jsem to lehounce doladil k obrazu svému....... Nechal jsem udělat přírubu na hadici ............důvod byl zachovat původní veci na autě
Květen 19, 200619 r Autor brutalni pane uz se tesim az si to poslchnu jooo neni problem je to docela pěkné a lidi se otáčí
Květen 19, 200619 r cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes
Květen 19, 200619 r Autor cus chlapi zeptam se mozna blbe ale kdy odfukuje ten ventil?mam pocit ze u moji standartni okty kdyz pridam plyn a pak pustim tak slysim takovy decentni odfouknuti taky je mozny ze to je ten standartni ventil?dikes Ahoj nevim co myslíš přesne u standartu ale to bude od klapky asi???? jinak tento ventil odfoukne dost nahlas když pustíš plyn...a když chceš umocnit ten zvuk tak se doporučuje sportovní filtr.....
Květen 19, 200619 r Martine myslel sem, ze tam je u standartni Rs taky nejaky ventil, ale treba ve slabsim provedeni ,protoze kdyz pridam a pak hned pustim plyn tak slysim odfouknuti i za jizdy až do kabiny, tak zjistuju jestli je to normalni ci ne
Květen 19, 200619 r Pěkný . Zajímal by mě ten zvuk ještě jsem ho nikdy neslyšel. Lahodnej zvuk, stoji to za to! Asi jako ladak Remus mezi vejfuckama
Květen 21, 200619 r udělám nějaké video a zvuk.....a někam sem to dám....... No to uz si ale mel uelat daaaavno :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.