Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, jen jsem chtěl znát váš názor na sloupky v černé barvě na stříbrnou Octávu...Líbí se vám to a nebo raději nechat origo nástřik?

Jen fota jsou pouze dočasná na rychlo z mobilu focená, ještě si s foťákem pohraju, až bude hezky :-)

post-37422-1273517735,4141_thumb.jpg

post-37422-1273517749,018_thumb.jpg

Vloženo

Ahoj. Tak za mě každopádně černý sloupky. Spolu s foliema to vytváří krásný kontrast s barvou karoserie. Mimochodem mám to přesně jako ty. Prostě paráda!!!!

Vloženo

Díky chlapi, zatím se mi zdá (v realu), že to docela razí, oproti těm gumám kolem a ostatním plastům, ale to vše má 9 let a folie sotva 9 dní...Takže si myslím, že tomu časem slunce pomůže :-)

Vloženo

jednoznačně nechat bráchovi vyčítám že má černy okna jak kominík myslím to má na 90% prostě na maxu ale sloupky jsou stříbrny takže jako:D:D ale prej už s tím něco dělat bude aby to dělalo celek, ještě bych nalepil možná tu chromovanou linku okolo těch oken to taky nevypadá špatně myslím to maj new superbéčka to taky vypadá :palec2:

Vloženo

Proč v tvém případě potřeba? :-)

Pouze estetická (a trochu i praktická) záležitost. Mám prahy neskutečně oddělaný po předchozím majiteli, tak to aspoň trochu schovám a zároveň to bude trochu i vypadat - aspoň doufám :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Sloupky jasná věc - za mě ;)

Prahy taky chystám, ikdyž jsou v super stavu, chci je........

A ty stříbrný linky...no.....na černý auto to vypadá moc dobře, ale nedokážu si představit jak to bude vypadat na stříbrném....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...