SPAKO Vloženo 19. Květen 2010 Vloženo 19. Květen 2010 (editace) Da sa deaktivivat cez vag alebo nejak inak jednoducho imobilizer? Mam dialkovy start a potrebujem deaktivovat imobilizer. A este jedna otazka, kde sa da kupit novy cip do kluca pre imobilizer? Editováno: 19. Květen 2010, autor: SPAKO Citovat
michal2009 Vloženo 19. Květen 2010 Vloženo 19. Květen 2010 (editace) dá se koupit čip, tady na foře v sekci bazar ho najdeš, záleží jakou máš generaci. imobilizér jsem neřešil, ale myslím si, že ho jen tak vagem neoblbneš. Editováno: 19. Květen 2010, autor: brc.majkl Citovat
šmoula84 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Zdravím mám taky problém s imobilizerém,vetsinou se mi to stavá z rána že přijdu do auta a nejde mi nastartovat bliká mi kontrolka imobilizeru,někdy mi to udělá 1 za měsíc někdy 3 krát do týdne.nevím jestli to nechat opravit a nebo raději nechat deaktivovat imobilizer.Předem díky za rady. Ja si taky myslim ze org.immo je k nicemu,proto ho chci deaktivovat.Pokud to auto bude chtit nekdo ukrast tak to udela i kyz to bude mit immo. Jinak je nekdo z okoli F-m a nebo Ostravy kdo by umel ten imobilizer deaktivovat? Editováno: 17. Srpen 2011, autor: šmoula84 Citovat
zdesim Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 myslim si, ze kdyz je immo originalni od fabriky, tak je to nulova ochrana, kazdy zlodej ji umi obejit, jinak by octavku nesel kract, jen nejaky blby pubertak, nebo fetak, tak si musis zjisti za kolik ti to kdo udela opravu muzes zkusit sam, zkontrolovat piny na snimacim krouzku kolem spinacky, vycistit, napruzit, na dratech se nema nic co znicit, smer je jestli nejsou zlomeny, kdyz budes hybat volantem a skotrolovat i konektor u budiku Citovat
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 .... kazdy zlodej ji umi obejit,.... Pomocí nějakého přístroje připojeného do diag. zásuvky? Citovat
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 WOJNAR: Napojim kabel do diagnostickej zasuvky a startujem tvoje auto. Citovat
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 Zdravím mám taky problém s imobilizerém,vetsinou se mi to stavá z rána že přijdu do auta a nejde mi nastartovat bliká mi kontrolka imobilizeru,někdy mi to udělá 1 za měsíc někdy 3 krát do týdne.nevím jestli to nechat opravit a nebo raději nechat deaktivovat imobilizer.Předem díky za rady. Ja si taky myslim ze org.immo je k nicemu,proto ho chci deaktivovat.Pokud to auto bude chtit nekdo ukrast tak to udela i kyz to bude mit immo. Jinak je nekdo z okoli F-m a nebo Ostravy kdo by umel ten imobilizer deaktivovat? Nabuduce HLADAJ-HLEDEJ. TEMA AKO TO OPRAVIT. LINK: Citovat
šmoula84 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Toto tema jsem nasel,ale ja jsem se ptal na deaktivaci ne na opravu.ja jsem rozhodnut na 80% pro deaktivaci a 20% na opravu. Proto jsem se nezajimal o tema jak to opravit. Editováno: 17. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 WOJNAR: Napojim kabel do diagnostickej zasuvky a startujem tvoje auto. Jsi si jistý? Citovat
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Ano jsem si jisty. Editováno: 17. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 (editace) Toto tema jsem nasel,ale ja jsem se ptal na deaktivaci ne na opravu.ja jsem rozhodnut na 80% pro deaktivaci a 20% na opravu. Proto jsem se nezajimal o tema jak to opravit. Tak chod do servisu a oni ti ho deaktivuju ale nebude to ZADARMO. Ale opravit to podla LINKU-TEMY ktoru som ti poslal je ZADARMO. Editováno: 17. Srpen 2011, autor: PROCHY603 Citovat
zdesim Vloženo 17. Srpen 2011 Vloženo 17. Srpen 2011 to je zase vyborny rozhovor , rec byla o seriove montovanem immu z fabriky, ten bych klidne v aute ozelel a moc neresil, jestli tam je nebo ne, softy jsou do pda a vypnou to jednim kliknutim proto jsem radil, ze to muze zkusit opravit sam, nema co ztratit, vzdycky ho muze vypnout Citovat
Daniel1.3mpi Vloženo 25. leden 2017 Vloženo 25. leden 2017 Zdarec, mam problem, ztratil jsem od feldy klic, tak jsem si obednal spinacku a jednotku s tim, ze auto ma imobilizer, bohuzel mi nedoslo ze je potreba jednotka imobilizeru a clovek co mi to posilal mi ji taky neprihodil...umi nekdo v okoli kovarske v krusnych horach nebo chomutova vymazat imobilizer z jednotky? Nebo z prahy dik za info Citovat
Wojnar Vloženo 27. leden 2017 Vloženo 27. leden 2017 Neplaš, imobilizér je v ŘJ, u spínačky je pouze čtecí cívka. Klíč Ti přizpůsobí v servisu. Citovat
sandwwich Vloženo 27. Listopad 2017 Vloženo 27. Listopad 2017 Ahojte, mam problem s imobilizerom. Na aute sa vybila bateria. Niekolko neuspesnych startov a napokon plne nabitie baterie. Teraz blika kontrolka immo. Kluce origo 1JO959753AG ale nejde ani jeden. Predtym ziaden problem. Skusal som ich nanovo prisposobit ale nejdu. Po prisposobeni sa hned rozblika kontrolka a v chybach pristup zamietnuty resp. blokovany. Je to rok 2002, 1,8t AUM Nenapada Vas nieco? Neviem ci ma vyznam kupovat novy kluc. Dik za kazdu info Citovat
rajče Vloženo 14. Prosinec 2017 Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Zdavím.. taky mě zlobí imobilizer.. konkrétně dnes asi 5x ... pokaždé musím odejít na chvilku od auta a pak to možná běží .. raději bych to vypl neb tu moji herku stejně nikdo neukradne ... je to nějakýma kontaktama nebo čím by to mohlo být? díky za info .. jo a jedná se o jedničkovou octavku .. r.v. 97 . a to nepočítám další věci jako při zastrčení a otočení klíčku třepání ručiček budíků ,samovolného zamykání .. Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: rajče Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.