Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, potřeboval bych informace ke geometrii, zejména, kde bude možné dohledat, zda se po seřízení geometrie provádí kontrolní jízda? V servisech mi tvrdí, že ano,...ale nechtějí mi ukázat, kde je to v servisní či dílenské příručce najdu. díky Martin

Vloženo

Mas pravdu Pawouku, nepatri to sem. Jen to ukoncim tim, ze dnes jsem telefonicky hovoril s vedoucimi podvozku a Importu CR ze ŠA a bylo mi receno, ze na netu je osekana Dilenska prirucka a vzhledem k tomu, ze byli oba mimo kancl, byli schopni pouze rici, ze pred vydanim auta z opravy, pripadne z geometrie by se mela delat zkusebni jizda. A po navsteve 3 autoriz. servisu mi nezavisle na sobe rekli, ze provadi zkusebni jizdu, ale zda to narizuje Dilenska prirucka - nehledali.

Vloženo

Osekaná? Jako že ty postupy jsou jen do půlky?

Myslím, že zkušební jízda u geometrie je spíše zvyková záležitost. Při dodržení postupu (hlavně srovnání volantu) k ní není důvod. To je jako něco zvážit na analytických vahách a pak to pro jistotu potěžkat v ruce.

Vloženo

Jj, presne tak. Muselo by se to porovnat. ŠA musi mit know-how. Navic mas v DP jak a kde se serizuje, ale podrobny postup,.. Chybi - tj. Jak zacit serizovani od zadku po predek,.. Kontrola, apod.

Vloženo

Jenže tato DP je k dispozici za peníze v erWinu - to je oficiální zdroj pro neautorizované servisy, aby mohly provádět servis vozů dle postupů ŠA a to i v záruce.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj,

koupil jsem knihu ŠKODA OCTAVIA II. - Jak na to od H.R. Etzolda, celou jsem ji oskenoval, chtěl jsem ji sem dát, ale má to cca 200MB, nejde to.

Kdo by chtěl ať pošle flešku, natáhnu to a pošlu zpět...

tel. 777 133960

Čau 

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Všechny zde zdravím,jsem tu asi po druhé ale uplně mimo,nevím jak to tu chodí.Scháním nějakou příručku typu jak na to,nebo dílenskou,v i el podobě . Mám

octávii combi ll,1.9tdi 77kw rok.2007,oznaceni motoru BLS.

Všem předem děkuji za pomoc.Jirka

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 11. 8. 2016 na 19:45, Alesjan napsal:

Ahoj,

koupil jsem knihu ŠKODA OCTAVIA II. - Jak na to od H.R. Etzolda, celou jsem ji oskenoval, chtěl jsem ji sem dát, ale má to cca 200MB, nejde to.

Kdo by chtěl ať pošle flešku, natáhnu to a pošlu zpět...

tel. 777 133960

Čau 

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsi knihu nedal na nějaké to úložiště?

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Zdravim nekdo kde se da stahnout dilenskou prirucku pro motor BMM nasel jsem tady snad vsechny motory. Vsichni resi jen BKD ale BMM jsem nikde nenasel. Mohl by mi nekdo pomoct. Dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...