LucasCZE Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Tady to mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Dílenská příručka OCTAVIA II (včetně faceliftu) 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 teda ty jedeš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ahoj, neměl by někdo DP nebo jiné manuály k OII FL rv2012 2.0TDi CR 103Kw L&K? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Hm, ta co je ob jeden příspěvek výš ti nestačí? Jiná totiž není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Zdravím, potřeboval bych informace ke geometrii, zejména, kde bude možné dohledat, zda se po seřízení geometrie provádí kontrolní jízda? V servisech mi tvrdí, že ano,...ale nechtějí mi ukázat, kde je to v servisní či dílenské příručce najdu. díky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Geometrii najdeš v DP, část podvozek, sešit nápravy a řízení. Letmo jsem to prošel a kontrolní jízdu nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Taky jsem to hledal,... Ale 3 technici z autoriz. servisu mi rekli, ze delaji po serizeni geometrie standartne jizdu. Nejsou si vsak vedomi, zda je to povinne ci nikoliv?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Vždy je lepšie to vyskúšať než,aby sa zákazník vrátil s reklamáciou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ja delal geometrii 3x, nikdy zkusebni jizdu nedelali. 2x se jim to povedlo, 1x jsem to reklamoval. Volant pri jizde rovne nebyl rovne. Takze na te zkusebni jizde asi neco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 No a tím bych tady téma zkušební jízdy uzavřel, protože to sem jaksi nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Mas pravdu Pawouku, nepatri to sem. Jen to ukoncim tim, ze dnes jsem telefonicky hovoril s vedoucimi podvozku a Importu CR ze ŠA a bylo mi receno, ze na netu je osekana Dilenska prirucka a vzhledem k tomu, ze byli oba mimo kancl, byli schopni pouze rici, ze pred vydanim auta z opravy, pripadne z geometrie by se mela delat zkusebni jizda. A po navsteve 3 autoriz. servisu mi nezavisle na sobe rekli, ze provadi zkusebni jizdu, ale zda to narizuje Dilenska prirucka - nehledali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Osekaná? Hm, jenže ta je placená... Porovnat by to mohli hoši, co mají přístup v AS k jejich systému ElsaPro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Osekaná? Jako že ty postupy jsou jen do půlky? Myslím, že zkušební jízda u geometrie je spíše zvyková záležitost. Při dodržení postupu (hlavně srovnání volantu) k ní není důvod. To je jako něco zvážit na analytických vahách a pak to pro jistotu potěžkat v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Jj, presne tak. Muselo by se to porovnat. ŠA musi mit know-how. Navic mas v DP jak a kde se serizuje, ale podrobny postup,.. Chybi - tj. Jak zacit serizovani od zadku po predek,.. Kontrola, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Jenže tato DP je k dispozici za peníze v erWinu - to je oficiální zdroj pro neautorizované servisy, aby mohly provádět servis vozů dle postupů ŠA a to i v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Ahoj, koupil jsem knihu ŠKODA OCTAVIA II. - Jak na to od H.R. Etzolda, celou jsem ji oskenoval, chtěl jsem ji sem dát, ale má to cca 200MB, nejde to. Kdo by chtěl ať pošle flešku, natáhnu to a pošlu zpět... tel. 777 133960 Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 A na nejaké úložisko by sa ti to nedalo vložiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jistran Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Všechny zde zdravím,jsem tu asi po druhé ale uplně mimo,nevím jak to tu chodí.Scháním nějakou příručku typu jak na to,nebo dílenskou,v i el podobě . Mám octávii combi ll,1.9tdi 77kw rok.2007,oznaceni motoru BLS. Všem předem děkuji za pomoc.Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 A čas číst máš? Shánět většinou znamená hledat ... Pár příspěvků výše v tomto téma https://forum.skodahome.cz/topic/90546-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-oii/?do=findComment&comment=2042742 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 V 11. 8. 2016 na 19:45, Alesjan napsal: Ahoj, koupil jsem knihu ŠKODA OCTAVIA II. - Jak na to od H.R. Etzolda, celou jsem ji oskenoval, chtěl jsem ji sem dát, ale má to cca 200MB, nejde to. Kdo by chtěl ať pošle flešku, natáhnu to a pošlu zpět... tel. 777 133960 Čau Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsi knihu nedal na nějaké to úložiště? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Nema nekdo neco o START STOP systemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Jediný oficiální dokument, o kterém vím, nejdeš ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Zdravim nekdo kde se da stahnout dilenskou prirucku pro motor BMM nasel jsem tady snad vsechny motory. Vsichni resi jen BKD ale BMM jsem nikde nenasel. Mohl by mi nekdo pomoct. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.