Publikováno Květen 21, 201015 r Ahoj všem, chystám se na výměnu prutu za ploutev. Poradí někdo co mi bude čekat a jesli nebude problém s připojovacím fm konektorem. Díky
Květen 21, 201015 r je to maličkost až na stísněný prostor k manipulaci...chce to trpělivost... do 15 min je to hotové. Jinak bude nutné sundat jeden plastový rychlokonektor a dat tam ten z pruto-ploutve,2 barvičky pasují,jednu přehodíš a je to! Dal jsem si tu ploutev přelakovat z černé do barvy auta, je to o něčem jiném:)
Květen 22, 201015 r Autor V barvě auta je to hezčí. Přemýšlím to i stříknout do chromové ta by byla taky fajn. Díky za odpověď
Květen 24, 201015 r Autor Ploutev mám , ale díky za nabídku. Tak jsem o víkendu mrkal jak na to, ale nepodařila se mi jedna maličkost. Abych nepoškodil, nezvohejbal a nepolámal tapecírunk, tak jsem chtěl odmontit držáky-madla nad zadními dveřni a nepodařila se mi odstranit ani krytky abych se dostal ke šroubum. Nevím jestli jsou tam nasunuty či nacvaknuty a páčit větší silou se mi to moc nechtělo.
Květen 24, 201015 r Mám auto s origo nezávislym topením +GSM III + FM + navi. Dle vyjádření servisu by měl být rozdíl v anténě (ploutvy) pro vozidla s nezávislym topením a bez něj. Je to pravda ?
Květen 27, 201015 r ano je protoze pres ploutev se prijima signal od ovladace nezavisleho topeni kdezto obyc antena ma o kabel mene tudiz neprijima signal od ovladace
Srpen 2, 201015 r Kdyby někdo měl zájem o tuhle shark anténu....800,- + poštovné. Je netknutá bez škrábanců.
Srpen 21, 201015 r Kdyby někdo měl zájem o tuhle shark anténu....800,- + poštovné. Je netknutá bez škrábanců. Upraveno Srpen 25, 201015 r od Martas OC2vrs
Září 30, 201014 r čaves , chcem sa ťa opýtať či máš k tej anténe aj dvb-t tuner, alebo len čisto plutvičku.
Leden 30, 201114 r Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda se jedná o originální ploutev a co vše to umí ? Bude mi na tom chodit GPS a FM ?
Leden 31, 201114 r GPS (modrý fakra konektor) ano, FM anténa (bílý konektor) v ploutvi není. V ploutvi je ještě GSM (vínový konektor) a nezávislé topení (béžový konektor). Auta s ploutví z výroby mají obě FM antény v zadním skle, auta s prutem pouze jednu. Možná bys mohl použít výhybku pro rozdvojení té antény v zadním skle. Upraveno Leden 31, 201114 r od Marty8
Listopad 2, 20195 r Mám SII s originálnou anténou typu plutva s prútom. - Ako je tam riešené napájanie zosilňovača - po koaxe alebo sólo káblikom? - FM anténa je asi jedna tá prútova a druhá v plutvi alebo v zadnom skle? - Kadiaľ je najlepšie dostať sa cez tapacírung ku skrutkám a káblikom ( zozadu/z boku)? - Na tej anténe typu plutva s prútom sú asi konektory fakra. vie niekto farby ? Pýtam sa preto, lebo chcem nahradiť tú anténu typu plutva s prútom iba neaktívnou prútovou a za ňou zapojiť kvalitnejší FM zosilňovač. (GPS/GLONASS anténu má riešenú solo v prednom pravom stĺpiku a funguje perfektne). Rádio je Android system na ARM Cortex-A53 Octa-core PX5.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.