Publikováno Květen 22, 200619 r Caute, vedel by mi niekto poradit, ci by pasoval z golfa IV climatronic do fabie s manualnou klimou.
Květen 22, 200619 r Z Golfa ne...mam v planu to prez leto realizovat,ale pouzit komponentny z Octavie..zatim jen zjistuji jestli jsou ty veci stejne...takze Ti taky moc neporadim..
Květen 22, 200619 r Chuďas,Golf a Octávie mají shodné komponenty.Jsem ale zvědav,jak tam budete pasovat topení.
Květen 22, 200619 r Chuďas,Golf a Octávie mají shodné komponenty.Jsem ale zvědav,jak tam budete pasovat topení. Nic se pasovat nebude...zase z toho nechci delat predelavku ktera bude stat vic prace nez uzitku...takze pokud tam bude nejaky zasadni problem tak na to kaslu..Jinak octavie ma trosicku jine uchyceni toho climatronicoveho topeni...mel sem to oboji vedle sebe..tak uvidime no..diky za rady
Květen 22, 200619 r není zač.snad by šla použít pouze ŘJ-ten panel,ale je tam Can komunikace,to bude oříšek
Květen 22, 200619 r není zač.snad by šla použít pouze ŘJ-ten panel,ale je tam Can komunikace,to bude oříšek Doufam ze Milan je dostatecna veverka..no uvidime...rekl slepej..
Květen 22, 200619 r Dělal jsem ve fabrice kde se vyrábějí klimošky A5 do Golfu/Oktávie a jsou dost rozdílné oproti těm ve Fabii od BEHRu. Ale panel by mošná nějak zbastlit šel.
Květen 22, 200619 r Autor Dik za odpoved. Este by som sa chcel spytat ako je to s tempomatom z golfu do fabie.
Květen 23, 200619 r Myslim ze aj Seat Ibiza ma rovnake kurenie ako Fabia a da sa dokupit aj s Climatronicom.
Prosinec 31, 200717 r trochu ozivim toto tema.. uz je znam nejaky vysledek? podarilo se dostat do fabky climatronic?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.