Kenvelo Vloženo 31. Květen 2010 Vloženo 31. Květen 2010 Nevíte, jestli jde u řadící páky ve výbavě classic sundat ta černá plaketka a nahradit ji za chromovanou? stejným způsobem jako jde sundat ta chromovaná u vyšších verzí Citovat
Aritma0266 Vloženo 31. Květen 2010 Vloženo 31. Květen 2010 Nejde, musel jsem taky měnit celou řadící páku. Koupil jsem ji (5g. chrom + kůže) na bazos.cz za cca 380,- Citovat
radeck11 Vloženo 28. leden 2013 Vloženo 28. leden 2013 Ahoj, mám taky dotaz ohledně kompatibility řadičky u O2. Lze nasadit hlavici z 6-ti stupňové převodovky na 5-ti stupňovou a jen vyměnit chromovou plaketku za 5-stupňovou? Bude to všechno do sebe pasovat? Ona se mi totiž špatně shání béžová pětistupňová, a když už je, tak docela drahá... Citovat
ozy Vloženo 29. leden 2013 Vloženo 29. leden 2013 Zdravím mužete mi prosim poradit jak se mění ta chromovaná planžeta?chrom se mi z ní sloupl a nevim jak ji vytahnout abych něco nepoškodil Diky Citovat
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Vloženo 29. leden 2013 Placatym sroubovakem zarazis , zapacis a je to Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.