xhans69 Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 @galaxy64A co takhle prihodit do serie s civkou rele vypinac?? Samozrejme, ale nechci tam nikam nic navic upevnovat a taky ho muzes zapomenout ve vypnuty poloze, k cemu to pak je? Jasne Nikomu to nenutim. Kdo chce zbytecne vyhodit penize za v podstate to same muze. Byl to jenom takovy navrh. A jak vidim taxe neujal. I kdyz ucel plni a podstatne levneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaNet Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 mám universální automat rozsvícení světel a nevím kde lze připojit kontakt k signalizaci dobíjení(do které svorkovnice a kde ji najdu)mám octu TDi81kw 6/99.Dík za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Modrý vodič pin 12 na panelu přístrojů na modré svorkovnici T32a,tam ho píchni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaNet Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 dik ,já to teda zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_SP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Proč nechcete světla pro denní svícení na O1? Vždyť mají malý odběr oproti potkávacím a obrysovým a je to včetně relé. Já zatím vyčkávám na reakci, zda je to použití dovoleno. Je jeasné, že s těmato asi 15W žárovičkama by nás chodci viděli lépe než s potkávacíma 60W, protože jsou na to dělané (obrácené nahoru + optika). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_SP Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ještě jeden argument pro ty zmiňované světla denního svícení - parkovací světla při svém výkonu samozřejmě topí a při stávajících vedrech a slunečním záření (nekoupil jsem zatím dražší s UV filtrem) asi dostávají dost zabrat. Třeba se začne trochu kroutit i ten plast za nima... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 čaute, dostala se ke mě informace, že na O I lze aktivovat denní svícení přes VAG. Nějaký odborník kteý jí vyvrátí, či popř. potvrdí? díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 To platí pro O2, pro O1 bohužel nikoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Cosby: Ten modrý konektor se může odpojit bez nějakých problémů? Nevím, co na něm je, nemám schema. To co je v "Jak na to" je téměř k ničemu. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Nejsu Cosby, ale zkusím to: Ten konektor je za přístrojovkou a musíš nejdřív uvolnit pojistku - tuším že je růžová nebo fialová - výklopná. Když jí vyklopíš, povolí i ta svorkovnice. Howqh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Dík za info, dobrý. Můžu to rozpojit aniž bych odpojil baterii? Doufám, že tam jsou jen žárovky atp a žádné paměti. Mám to auto teprve měsíc a nemám kod od rádia, proto nechci baterii odpojovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nevím, jestli už jsi to dělal, ale já baterku odpojoval. Je to jistota. Nakonec jsem tam ale stejně nic nepřipojoval - viz.níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 čaute, dostala se ke mě informace, že na O I lze aktivovat denní svícení přes VAG. Nějaký odborník kteý jí vyvrátí, či popř. potvrdí? díík Tahle informace se ke mě taky dostala. Už jsem se tady o tom zmiňoval. Jsem kontaktoval člověka, kterej to má umět a protože byl měsíc marod, tak nedělal nic a má toho moc, tak mě objednal až na poslední červencovej víkend, tak pak písnu, jak to doopravdy je. Ten maník dělá ve Škodovce mechanika a fakt to prej umí, tak jsem sám zvědavej. Říkal, že to je otázka půl hoďky a chce za to pár kil. Zahulíme, uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 čaute, dostala se ke mě informace, že na O I lze aktivovat denní svícení přes VAG. Nějaký odborník kteý jí vyvrátí, či popř. potvrdí? díík Tahle informace se ke mě taky dostala. Už jsem se tady o tom zmiňoval. Jsem kontaktoval člověka, kterej to má umět a protože byl měsíc marod, tak nedělal nic a má toho moc, tak mě objednal až na poslední červencovej víkend, tak pak písnu, jak to doopravdy je. Ten maník dělá ve Škodovce mechanika a fakt to prej umí, tak jsem sám zvědavej. Říkal, že to je otázka půl hoďky a chce za to pár kil. Zahulíme, uvidíme... tak mi pak dej vedět... díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Jasně. Akorát po tom zákroku mám tejden dovču a doma nemám PC (mám přece v zaměstnání, ne! ), tak trpělivost. Sám jsem zvědavej. Jsem rozený skeptik, tak (díky ceně) doufám, že mě přesvědčí, že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Fajn a dík, ještě jsem to nedělal. Počkám, jestli by to šlo naprogramovat tak pak není co řešit. Zatím si asi připojím jenom pískátko, že nesvítím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zajimaly by me nazory na to, jak udelat denni sviceni: Moznosti: 1. po nastartovani se rozsviti svetla vcetne zadni spz a palubky, proste vse jako by si to clovek ovladal spinacem a vse se i po vypnuti motoru zhasne 2. po nastartovani se rozsviti svetla bez zadni spz a palubky, bude se to muset zapnout spinacem az na to clovek neuvidi a samozreje i vypnout Nevim co je lepsi...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nevidím žádnou výhodu u bodu 2 se večer setmí a budeš to muset manuálně zapnout - pak strácí smysl spojení "automatika světel" nepochopil jsem ani automatiku od Molpiru jakou to má výhodu (krom jednodušího zapojení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nevidím žádnou výhodu u bodu 2se večer setmí a budeš to muset manuálně zapnout - pak strácí smysl spojení "automatika světel" nepochopil jsem ani automatiku od Molpiru jakou to má výhodu (krom jednodušího zapojení) Ja to myslel i tak, zda treba neztraci stale svitici diody v palubce zbytecne zivotnost, kdyz to ve dne neni naprosto potreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak toto mě vážně nenapadlo. toho bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 tak toto mě vážně nenapadlo. toho bych se nebál Oukej, diky Vaso, ale me to napadlo jako 1. -(minus) V tom pripade mam asi jasno jak to udelat. Jeste je ale asi dobre miti vypinac, kterym ty svetla v pripade potreby vypnes pri chodu motoru (cekani na nekoho atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 já to mám udělany tak že mám vypínač v nulové poloze a přemostuju relém spínač světel. spíná se přes kontrolku dobíjení. pokud chci mít světla vyplé tak toto vedení (od kontrolky) rozpojím vypínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 já to mám udělany tak že mám vypínač v nulové poloze a přemostuju relém spínač světel. spíná se přes kontrolku dobíjení. pokud chci mít světla vyplé tak toto vedení (od kontrolky) rozpojím vypínačem. No a lze to udelat, ze vypinac bude stale v poloze 1 a nebude to houkat pri otevreni dveri a kdyz bych chtel zhasnout, dam to do polohy 0? Nebo je to blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 měl jsem to na druhou polohu (zaply vše) a bylo to blby v tom že jsem občas ze zvyku dal vypínač světel do polohy 0 a pak my nešla automatika (která fungovala v poloze 2) Proto jsem to předěl do polohy 0 a když se někdo splete a ze zvyku zapne světla tak je zapne a nic se neděje(světla se zapnou) a jak vytáhne klíč ze zapalovaní tak ho to upozorní pípáním že má zaply světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Rozvícení světel a palubky s automatikou, je myslím zbytečné. Lepčejší je jen světla a když se setmí tak otočit vypínačem, protože stejně když budeš potřebovat mlhovky tak s ním stéjně musíš otočit. mlhovky se sice používaj málo, ale přece jen. Takže otočení čudlíkem se stejně nevyhneš. Davon: pokud budeš na někoho čekat a chceš mít natočeno, ale vypnutá světla, tak prostě otočíš vypínačem do 2 a pak zase do 0 a nesvitíš. Pokud budeš mít zapnutou akustiku, tak tě to bude upozorňovat v časovém intervalu, ale to se dá vypnout. Takže jednoznačně ASS2 a pouze světla a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.