Publikováno Červen 4, 201015 r Zdravim dneska se mi stal takovej problem. Odjíždím od firmy a kdyz tocím volantem auto začlo vydávat zvlaštní zvuky.zastavím koukli jsme na kapalinu servořízeni byla pod minimem. Tak jsme dojel k opravnne a to uz jsme měl zastříklej motor žlutou kapalinou. Kamarád auto zvedl a říká že to chcije přes manžetu na hřebenu řízení. Mohl by mi někdo říct jestli se dá koupit nová manžeta, nebo musím celý hřeben řízení.
Červen 4, 201015 r Autor Tam kde je šipka mi vystřikuje kapalina az na kapotu. Stačí jen vyměnit manžeta? nebo muže být pod tím ještě něco v háji...
Červen 4, 201015 r Manžetu vyměnit je sranda ale to ti nepomůže bude tam nějaký gufero nebo O-kroužek a ten netěsní a olej natéká do manžety a odtamtud ven.Nikdo se ti do řízení hrabat nebude a ani servis ti ho neopraví.Doporučuji koupit buď starší funkční nebo nový.Nedávno jsem scháněl skorošvagroví gufero do řízení na renaulta 19 (Ten samej problém s únikem do manžety) a ani v servisu ho nemaj jako náhradní díl ikdyž se dá poměrně jednoduše vyndat.Tak jsem navštívil specializovanou prodejnu Hostr a tam po měrění a rozhovoru s prodavačem mi nabídly spešl těsnící kroužek do pístnice na hydrauliku a se slovy že to už ani nekápne že v řízení není takovej tlak a že to to auto přežije.Tak se i stalo. namontoval jsem to a opravdu funguje a neteče.Jsem sice dobrodruh ale pokud nejsi zručnej tak dej raděj celí jiný.Všechno jde jenom malý děti ne.A to tvoje by šlo určitě taky opravit.
Červen 4, 201015 r Autor jj Kamarád žíkal něco o Guferu. čekáme co nam řekne v ponděli jeden znamej ze ŠKODA Štádler... Prej zjisti jestli se to dá sehnat.. Jestě jedna otázka liší se ty hřebeny řízení motorově? nebo jsou všechny stejný? Upraveno Červen 4, 201015 r od Smoker87
Červen 7, 201015 r Hele mrkni tady třeba ti to pomůže. http://www.cc-autodily.cz/rizeni-octavia?brand=SKODA&model=OCTAVIA&keyword=%C5%99%C3%ADzen%C3%AD
Prosinec 21, 20195 r To je u Octy jak se říká hotovo. Hřeben řízení musí na 100% těsnit a být bez jakékoliv mouchy. Když se repasuje řízení, tak se celý hřeben leští, aby těsnil. Takže teče-li ti to kolem hřebenu tak musí ven a všechno oleštit a zkontrolovat ohyb. Já doporučuju tyhle: http://servisdecin.cz/skladem-repasovane-rizeni-vw-golf-4-new-beetle-a-bora-skoda-octavia-1-seat-leon-a-toledo-audi-a3/ . Už dělám druhý řízení. První na G4 - mizel olej a řízení pískalo. Teďka na Superbu 1 - chlap mě tam akorát překvapil nutností geometrie. Minule jsem nedělal normálně to tam hodil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.