Květen 29, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Jo a pro gurmány doporučuju hodit na filtr romadurek... :
Květen 30, 200619 r tož nejlepší voňka je plnej popelník vajglů a denně kouřit Auto má pak příjemnou a charakterisickou vůni. A hlava z toho nikoho bolet nebude.
Květen 30, 200619 r v tech testech dopadly spatne ty tekave - odparujici se na mrizkach topeni, bylo skoro jedno jaka znacka, skoro vsechny mely velmi skodlive latky, nektere byly posuzovany az jako rakovinotvorne, bylo to i v televizi cca pred rokem.
Květen 30, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby
Květen 30, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky
Květen 30, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce...
Květen 30, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... brachovi se to stalo s cokoladou a ma klimosku...kdykoliv zapne, voni to jak v cokoladovnach...kazdopadne ma problem a musi resit, jak to vycistit
Květen 30, 200619 r nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby bohužel jsem taky tuhle zkušenost udělal
Červen 2, 200619 r Jednoznačne vaše typy a názory nemajú chybu. Trebelo by osloviť nejakú renomovanú značku a dať im zopár typov. Uspech zaručený. Dobrý typ je aj keď novorodenec hodí šablu z mlieka a zároveň sa na zadných sedačkách dos..e. Aj s tým je kopec zábavy. :
Červen 3, 200619 r Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!!
Červen 3, 200619 r Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!!
Červen 3, 200619 r Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! á, panáček se taky ráčil zde objevit. A hned za plnej počet bodů! Ještě mně tak napadlo, a bylo by to prakticky zadara, natáhnout hadici od výfuku Docela i stylové
Červen 3, 200619 r Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! neni to totiz WUNDER BAUM!!!
Červen 3, 200619 r zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě Cosbošu hod to na PPL ! scháním totiž dárek pro šéfa...a pošlu ti back to pivo :D
Červen 4, 200619 r zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě no, oproti těm mejm to bude jistě slabej odvar
Červen 4, 200619 r Nejlepčí je Brise Aqua,voní sqele a bolesti hlavy nemám,tedá když mě zrovna nic nenase*e. DoPoRuČuJi !!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.