Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

klasika na topeni a neni co resit ;)

Ambipur Ocean Air - dost dobrý...

nejlepší je šlápnout do psího hovna, to je "vůně" jako bejk :smich:

Jo a pro gurmány doporučuju hodit na filtr romadurek... ::'

tož nejlepší voňka je plnej popelník vajglů a denně kouřit :D Auto má pak příjemnou a charakterisickou vůni. A hlava z toho nikoho bolet nebude.

:ble:ble

v tech testech dopadly spatne ty tekave - odparujici se na mrizkach topeni, bylo skoro jedno jaka znacka, skoro vsechny mely velmi skodlive latky, nektere byly posuzovany az jako rakovinotvorne, bylo to i v televizi cca pred rokem.

jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby :worthy

Nevim no, vyhodim Ambi Pur a zkusim Nějakej Wunder Baum... :unsure:

Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky ;)

Depak, nejlepsi je vylit v aute mliko, to je pak v lete radost. Nezbejva, nez vyhodit sedacky ;)

Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... :smich:;)

Zeptejte se gdanx jaka je nejlepsi vonafka do auta. Myslim, ze se to stalo jemu, rychlej plyn a manzelky kava v pristrojovce... :smich:;)

brachovi se to stalo s cokoladou a ma klimosku...kdykoliv zapne, voni to jak v cokoladovnach...kazdopadne ma problem a musi resit, jak to vycistit

jednou v zivote se mi to stalo...boty, pedaly, rohozka... navic tma, zima... nevzpominam rad a davam si fakt majzla od ty doby :worthy

bohužel jsem taky tuhle zkušenost udělal :disgust:

Dobrá šabla po pár pivách so slivkou tiež nie je na zahodenie.... :D

Jednoznačne vaše typy a názory nemajú chybu. Trebelo by osloviť nejakú renomovanú značku a dať im zopár typov. Uspech zaručený. Dobrý typ je aj keď novorodenec hodí šablu z mlieka a zároveň sa na zadných sedačkách dos..e. Aj s tým je kopec zábavy. :o ::':smich:

Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! :angry::angry::angry:

post-25-1149322545.jpg

Vy hayzli !!! Co jste mě to tady poradili za kravinu...!?!?! Koupil jsem si do oktávky ten váš stromeček a vůbec to nevoní, kreténi...!!! :angry::angry::angry:

:smich::smich::smich::smich:

:smich::smich::smich: Lubo 100 bodou

á, panáček se taky ráčil zde objevit. :D A hned za plnej počet bodů! :smich:

Ještě mně tak napadlo, a bylo by to prakticky zadara, natáhnout hadici od výfuku :D Docela i stylové :smich:

:smich::smich: neni to totiz WUNDER BAUM!!! ;)

zdarma zašlu osvědčenou metodu-moje fusakle po denní šichtě :smich::smich:

Cosbošu hod to na PPL ! scháním totiž dárek pro šéfa...a pošlu ti back to pivo :D :D :D

:D:D

no, oproti těm mejm to bude jistě slabej odvar :smich::smich::smich:

Nejlepčí je Brise Aqua,voní sqele a bolesti hlavy nemám,tedá když mě zrovna nic nenase*e.

DoPoRuČuJi !!!!!! :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.