aumi Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 Ahoj všem, mám O1 tdi 66kw, motor AGR. Ale je bohužel bez ABS. A já bych alespoň tento základní asistent chtěl. Proto vás prosím o rady jak ho do mé octy dodělat. Díky Citovat
Dandiel Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 Ahoj všem, mám O1 tdi 66kw, motor AGR. Ale je bohužel bez ABS. A já bych alespoň tento základní asistent chtěl. Proto vás prosím o rady jak ho do mé octy dodělat. Díky je to pomerne hodne slozite a nakladne. Nove tehlice,rozvody,jendotka, cidla,kabelaz atd. Citovat
Tom84 Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 Ahoj,prodej a kup novou s ABS.Cena co tě bude stát dodělání,proděláš na prodeji tvého vozu. Citovat
zdesim Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 (editace) tak tim padem bude na stejno a dostane nejaky neznamy auto teda pokud rovnou nekoupi neco vyrazne lip vybavenyho Editováno: 9. Červen 2010, autor: zdesim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.