lubo188 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Dobry den, z nicoho nic sa mi za jazdy rozsvietila kontrolka volantu a volant isiel uplne tazko bez serva. Dal som to na vag ale na riadiacku serva sa mi nepodarilo napojit. Skusil som centralna elektronika a tam su tieto tri chyby ktore po vymazani hned naskocia. Poistky som vo vnutri auta pozeral su vsetky dobre tiez nad baterkou su dve a tiez dobre. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 49-00 - zadna komunikace 01324 - ridici jendotka pro pohon vsech kol 49-00 - zadna komunikace 01309 - ridici jednotka posilovace rozeni (J500) 49-00 - zadna komunikace Editováno: 8. Červen 2010, autor: lubo188 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) vypadá to jako by si něco trefil. pokud ti to vyhodí kdykoliv nesmyslný signál,tak je vadný snímač,ať u serva,spojky,brzdy,atd .... ohledně té chyby 778 - zkontroluj kabeláž ke snímači a zkus nastavit nulovou polohu snímače na servu,popřípadě ho vyměň druhá chyba vypadá jako špatný kontakt svorkovnice co jsou mezi olejovym filtrem a blokem motoru,měl jsem stejný problém,ale co vada to originál,takže u tebe to tim být nemusí. třetí chyba je jen navázaná na nefunkční servo Hodně zdaru Editováno: 8. Červen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 a co takhle věčné téma uhnilý svazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.