lubo188 Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Dobry den, z nicoho nic sa mi za jazdy rozsvietila kontrolka volantu a volant isiel uplne tazko bez serva. Dal som to na vag ale na riadiacku serva sa mi nepodarilo napojit. Skusil som centralna elektronika a tam su tieto tri chyby ktore po vymazani hned naskocia. Poistky som vo vnutri auta pozeral su vsetky dobre tiez nad baterkou su dve a tiez dobre. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 49-00 - zadna komunikace 01324 - ridici jendotka pro pohon vsech kol 49-00 - zadna komunikace 01309 - ridici jednotka posilovace rozeni (J500) 49-00 - zadna komunikace Editováno: 8. Červen 2010, autor: lubo188 Citovat
azriel Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 (editace) vypadá to jako by si něco trefil. pokud ti to vyhodí kdykoliv nesmyslný signál,tak je vadný snímač,ať u serva,spojky,brzdy,atd .... ohledně té chyby 778 - zkontroluj kabeláž ke snímači a zkus nastavit nulovou polohu snímače na servu,popřípadě ho vyměň druhá chyba vypadá jako špatný kontakt svorkovnice co jsou mezi olejovym filtrem a blokem motoru,měl jsem stejný problém,ale co vada to originál,takže u tebe to tim být nemusí. třetí chyba je jen navázaná na nefunkční servo Hodně zdaru Editováno: 8. Červen 2010, autor: azriel Citovat
Milhausek Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 a co takhle věčné téma uhnilý svazek? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.