Stanson Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Olders/Octavia/Manual/A5_Octavia_UsersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Díky za odkaz,ale co se týče mého případu,tak v tom jasno nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 v cem nemas jasno? vzdyt ti uz jeden clen opovedel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Nemám jasno v tom,proš se mě sama zapnula klima,i kdýž jsem knoflík AUTO nezapnul a ovládání vzduchu jsem měl nastavené na nohy a tělo. Klima se sama zapla,když jsem vypnul ECON. A tet už nefunguje vůbec nechal jsem ji doplnit,ale skoro nic nechybělo a přesto nic.Ve středu jedu na Diagnostiku,třeba bude stačit jenom přehrát Sowt.Jen aby to nebyl KOMPRESOR!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Přečti si ten návod!!! Běh klimatizace nemá žádný vliv na to, jestli je AUTO zapnuto či ne. Mám pocit, že komu není radno, tomu není pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 kdyz vypnes econ klima se sama zapne, nevim proc to nechapes. Ja mam celorocne auto a vubec nic neresim, nastavim teplotu a celej rok na to ani nesahnu, kdyz to ma klimovat at to klimuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Mám tento druh climatroniku první jaro,před tím jsem měl dvouzon.climatronik v jiném autě a ten pracoval ůplně jinak,tak proto jsem z toho mimo.V návodu píšou,že AUTO jde vypnout ,když zmáčknu ECON,to se vypla,nebo. knoflík např. pro foukání na nohy a klima by se měla vypnout,ale mě se nevypla. a žádné světýlko na AUTO nesvítí. V servisi Škoda mě řekli,že tam bude nějaká zavada,že to není normální a proto mě obědnali na středu.Ale asi tam něco bude,protože tet už nefunguje vůbec .Tak že podle Vás je normální u tohoto druhu cklimatroniku,že když nemám zapnuto AUTO,a ani ECON a klima přesto chladí,tak je to v pořádku.? Ale jinak děkuji za každou Vaši radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 (editace) Hoši taky mám problém s klimou,nefunguje(párkrát se mi stalo že se klima tak na minutu zapnula).Diagnostika hlásí slabý tlak chladiva jenomže je klima naplněná dost a tlak je tam dobrý. přikládám foto z VAGu, číslo závady mi VIS nerozluštil tak kdyby někdo veděl nebo měl podobnou zkušenost s tímto problémém tak by mi to docela pomohlo. Díky Editováno: 5. Květen 2012, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Pavel S: Tak naposledy, klima běží neustále, vypneš jí jedině tím, že stiskneš tlačítko ECON!!! AUTO = climatronic si sám hlídá nastavenou teplotu a sám si přidá na ventilátoru, nebo přepne výdech. Jestliže si sám nastavíš výdech, nebo otáčky ventilátoru, vypneš tím funkci AUTO, ale ne chlazení. Doufám že ti to je už jasné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Stanson-Díky za polopatycké vysvětlení,ale když jsem to nějak takto řekl v SERVISU ŠKODA,tak mě bylo řečeno,že je tam problém a že klima se zapíná pouze AUTO a vypíná ECON a ještě VYPÍNÁ když zapnu nějaký ofuk např.na nohy.A kompresor klimatizace prý taky není zaplnutý pořat,ale jen pokud zapnu AUTO,furt se točí jenom řemenice Já už si připadám jako blbec,ale pravdou je,že ta klima prostě nejede,at zapnu,nebo vypnu co chci..Chladilo pouze dva dny. Švagr má stejnou Octávku jako já a když zapne AUTO,v motor.časti se roztočí ty dvě vrtule a přidá na ventilátoru otáček a auto začne chladita a to je v pořádku. Mě to udělá to samé,akorát se neroztočí v motor.části ty dvě vrtule a auto nechladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tak během měsíce druhý kompresor to sem zvědavej jak dlouho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 A kde jsi ho kupoval,od jakého výrobce,to snad není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 asi nenechal poradne vycistit chladici okruh a nevymenil chladic s vysousecem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Při výměně kompresoru se musí vyměnit ještě chladic s vysousecem ???To slyším po prvé.PROČ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 urcite vysousec , bohuzel na O2 je spolecny s chladicem. Neplni pouze funkci vysousece, ale taky filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak to mám radost,kolik to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 koukni treba na cc.autodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) jakub benes-Ten vysoušeč se dá koupit samostatně,tak že chladič není potřeba..Mám pravdu?? Editováno: 8. Květen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 nene u O2 pred FL je spolecny pro chladic jinak doporucuju, poradne nechat vycistit okruh, dat novy vysousec, pred kompresor dat sitko a po nekolika kilometrech vymenit jeste jednou napln a mel by si mit pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 cena original 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) auto bylo v autorizáku tak snad vědí co maj dělat předtim neorigo teď vrakáč tak jsem zvědavej udajně tam špony nebyly jen kal takže kecal mechanik a údajně vyměnili nějákou filtrační patronu Editováno: 9. Květen 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) Díky za rady:V pondělí jdu měmit kompresor v servisu ŠKODA mě řekli ,že měnit vysoušec prý není nutné,Tak su zvědav. Editováno: 9. Květen 2012, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 pak dej info jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 vyouse se samostatne vymenit neda, pokud mas pred FL kompresor 5ooo,- novy original chladic s vysousecem 2ooo,- 1200,- chladivo a olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.