jawa33 Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Môžeš podrobnejšie popísať ako si postupoval pri oživení kábla, mám ten istý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 (editace) Ahoj jawa33 koupe https://www.laskarduino.cz/usbasp-isp-programator-pro-atmel/ stazeni https://uloz.to/file/f1m1sOpuoQ48/vcds-20-4-loader-v9-2-zip doufam,ze neporusuju pravidla fora s odkazem na soubory ale velké díky patri clenovi Domio .-)) Editováno: 20. Březen 2021, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 (editace) neví někdo jak opravit verzi 11.11.? Kabel připojím ,načte jednotky i hodnoty kanálů, ale nic nezmění.Občas spadne. Protože je licence neaktivní. Fungoval hodně dlouho dokud jsem ho nepůjčil kamošovi. Editováno: 20. Březen 2021, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Tak jsem koupil nový,už ho nikomu nepůjčím.Mají ho v Práglu ,tak došel za 2 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 hanasek-u toho tveho stareho je dulezite co mas uvnitr-snad by se dal take udelat tim zpusobem jak jsem opravil svuj kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Tak mi taky "umrel" HEX-V2 kabel. Zkusil jsem preflesovat pomoci VAGCOM_EEWriteLang. V kabelu byla verze FW 1.96. Po flesnuti ktere na konci hodilo chybu to hlasilo verzi 1.95. Po spusteni VCDS a testu kabelu to zahlasilo starou verzi a prehralo to zpet na 1.96 nicmene v aute to porad neslo. V testu kabel OK ale neslo se pripojit na zadnou jednotku. Tak jsem znovu zkusil fleshnout a tentokrat to proslo bez chyby az do konce na verzi 1.95 a tentokrat ve VCDS jsem test kabelu nedaval a rovnou zkusil funkcnost a uz to slape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigSandy Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Zdarec hošaní. Jsem pujčil kamošovi a dokokotil mi ho, takže čekam až činan naskladní v eu skladu. Pochopil jsem spravně, když činan prodava Real verzí, tak ji už nikdo nedodrbe a soft je bez loaderu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 Já to chápu tak, že je to v podstatě origo verze a musíš si k ní koupit soft... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigSandy Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 https://www.aliexpress.com/item/1005002434476343.html Kindly Note: 1.(REAL)In the package, there is NOT software cd included, you can download the original software any version you like on the official website. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 (editace) Zdravim, na Octavii 2 FL 4x4, motor 1.6 tdi 77kw, r. v. 2012 mi vypisuje na maxidot porucha airbagu, s airbagmi som nerobil nic, akou diagnostikou by som tuto chybu vedel vymazat popripade zistit kde je chyba? Chybu zacalo ukazovat ked som auto odstavil na parkovisku. Vdaka za tipy. Editováno: 16. Srpen 2021, autor: zori29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaVee Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 V 20. 3. 2021 na 8:16, bobo napsal: Ahoj jawa33 koupe https://www.laskarduino.cz/usbasp-isp-programator-pro-atmel/ stazeni https://uloz.to/file/f1m1sOpuoQ48/vcds-20-4-loader-v9-2-zip doufam,ze neporusuju pravidla fora s odkazem na soubory ale velké díky patri clenovi Domio .-)) Nebyl by nějaký lehký popis co a jak při tom flashování? Mám taky mrtvý klon kabelu HEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 (editace) VladaVee jukni https://www.drive2.ru/l/480983286789701679/ ale i na dalsi str co se tyka oprav VCDS Editováno: 18. Říjen 2021, autor: bobo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaVee Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Super!! A děkuju moc, koupím ten programátor a zkusím to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 @VladaVee doufám, že už není pozdě... :D teď jsem musel taky reflashovat, předtím než budeš kupovat ten programátor tak se ujisti jestli ho vůbec potřebuješ. Některé kábly ho nepotřebují, protože jak už je zmíněno v návodu mohou mít bootloader povolený... tak neopakuj moji chybu a pročti si první návod,ať se ti taky neválí doma jeden nevyužit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Theraphosa Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Vlastním tento kabel a fungoval asi měsíc. Software byl k tomu 17.1.3. Dokázal by mi ho někdo flashnout ,aby zase fungoval? Práci samozřejmě zaplatím. Nebo je lepší rovnou koupit nový? Díky všem za rady a poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 @Theraphosa mě se můj podařilo přeflashnout předevčírem, jestli nenajdeš někoho lepšího a jsi z okolí Brna nebo Zlína tak to můžem zkusit. Ale upozorňuju, že o tom nic nevím jen jsem následoval návod a když bylo třeba tak improvizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Theraphosa Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 (editace) před 6 minutami, ExecutedDonut napsal: Byl by na Vás telefon ,měl bych pár otázek Editováno: 24. Říjen 2021, autor: Theraphosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Napíšu ti soukromou zprávu. a necituj prosím příspěvek co je hned nad tím tvým, moderátoři to neradi vidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Theraphosa Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Dobrý večer všem ,chci se zeptat ,kde se dají sehnat kody pro bezpečnostní přístup? Děkuji všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik12 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Zdravím, Z Ali jsem objednal kabel HEX-V2 potom co kabel dorazil jsem nainstaloval VCDS z CD které bylo a postupoval podle pokynů které byli v textovém souboru, ve složce byli tři dvě aplikace a textový soubor, jedna aplikace byla diagnostika a druhá byl loader, vše jsem udělal podle návodu. Tudíž jsem šel zkusit jestli vůbec funguje, fungovala perfektně, ale po měsíci jsem chtěl vymazat chyby a diagnostika se mi nechtěla připojit k vozu, neustále mi při AUTO-SCANU vyskakovalo FUNKCE NENÍ PODPOROVÁNA ŘJ GATEAWEY. koukal jsem na forum zdali najdu odpověď, samozřejmě, že našel, ale moc tomu nerozumím. Tak vás žádám zdali by sen našel někdo ochotný kdo by mi pomohl. Díky moc. přidám fotky k ukázce co mi nefunguje a co mi to přesně dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Zkus na posledním obrázku změnit "Autodekce pouze CAN" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 a zkusil jsi misto auto scan vybrat primo vuz z nabidky a pak dat scan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik12 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Zkusil jsem místo AUTO SCAN vybrat přímo mé vozidlo, stále to stejné FUNKCE NENÍ PODPOROVÁNA ŘJ GATEAWEY, místo AUTODETEKCE POUZE CAN jsem vybral XXX VŠECHNY ADRESY a furt stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik12 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Osobně si myslím, že to je kvuli té licenci, ale nevím jak jí obnovit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 (editace) Neplatna licencia, tak uz asi pomoze len skusit natiahnut novy soft do kabla a spustat cez loader :D Editováno: 21. Listopad 2021, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.